Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Normális az ha besokallok...

Normális az ha besokallok hogy mindig mindennap dolgoznom kell?

Figyelt kérdés

És látom más jobban ráér, több ideje, többször tud szabadságot ki venni, vagy egyáltalán nem dolgozik. Nem arra vágyok hogy munkanélküli legyek és soha se dolgozzak de néha úgy bánt hogy éppen csak vasárnapom van vagy csak este vagyok otthon.

Gondolom mindenkinek van vagy volt már ilyen. De mi változott ?

Vagy min változtassak. Mert igen dolgozni kell és akarok is Csak nem ennyit

2019. máj. 18. 05:05
 1/6 anonim ***** válasza:
87%

Én kevesebb bérért olyan munkahelyet kerestem, ahol a szombatom, vasárnapom mindig szabad.

Hét közben általában fél 4-re otthon vagyok, nem kell műszakba járnom. Eddig ez tudott működni.

Jelenleg úgy néz ki, fél 4-ig kellene majd maradni, én ez által a hazautazásom nem tudom megoldani csak úgy, hogy este 6-ra érek haza. Kiskorú gyerek mellett azt nem vállalom be, hogy utána foglalkozzam a gyerekkel, ne tudjam kontrollálni, hogy mi történik vele hét közben, majd még főzzek is, és intézzem a család körüli teendőket, amikor és ahogy tudom, stb. Hát nem.

Innen is megyek tovább, ha mégis bevezetik ezt a munkarendet. Ha kell, kevesebbért is...

2019. máj. 18. 06:29
 2/6 anonim ***** válasza:
87%
Keress irodai munkát, hétfőtől péntekig 8-fél 5ig, ennyi.
2019. máj. 18. 06:35
 3/6 anonim ***** válasza:
75%

Milyen területen dolgozol? Mihez értesz? (végzettség, tehetség, stb.)

Ezek nélkül nehéz válaszolni.

2019. máj. 18. 07:56
 4/6 A kérdező kommentje:
Vendéglátás :D
2019. máj. 18. 15:55
 5/6 A kérdező kommentje:
Hogy mihez értek, még én se tudom. És azt se hogy miben dolgoznék szívesen. Talán mindent kipróbálnék. De úgy ugrálni munka helyek közt nem lehet, meg nem is elönyös
2019. máj. 18. 15:57
 6/6 anonim ***** válasza:
Dolgozni hülyeség, tartsanak el a gépek mindenkit. Minden évben a világ száz leggazdagabb emberének vagyonát osszák szét adott ország legszegényebbjei között, akik amúgy használnak olyan pénzemet.
máj. 27. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!