Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van valaki itt, aki utálja a...

Van valaki itt, aki utálja a munkáját?

Figyelt kérdés

ha igen, ti miért nem váltotok? hogy képzelitek a jövőt?

lehet, hogy hülyeség, de én azért tudok váltani, mert évek óta erre a pályára készültem, ez volt az álmom, most mégsem érzem jól magam a bőrömben, de egyszerűen képtelen vagyok eldobni ennyi munkát és belefogni valami újba...

2010. júl. 7. 00:03
 1/6 A kérdező kommentje:
bosánat, elírtam: azért NEM tudok váltani...
2010. júl. 7. 00:04
 2/6 anonim ***** válasza:
52%
szerintem ez egy kicsit nagyon buta kérdés volt. Mondj magyarországon olyan embert aki nem utál dolgozni kivéve a milliárdos szegényeket. Nem sokat dolgoztak fizikai munkát stb. van aki 3 műszakban keres 80000 ft-ot és él meg belőle sok van ilyen vagy még kevesebbért de túlórára kötelezi a főnökség NA? Ja és azért nem mer váltani mert nincs hova mennie dolgozni röviden ennyi
2010. júl. 7. 00:20
 3/6 anonim válasza:
majd orbán megoldja
2010. júl. 7. 00:58
 4/6 anonim ***** válasza:

Én szeretem a munkámat, csak a hozzácsapott körítést nem. Pont azért mentem erre a pályára, hogy ne kelljen képmutató barmokkal együtt dolgoznom, erre úgy hozta az élet, hogy egyszerre 9-el is meg kell birkóznom minden nap.

Váltani? Örülök, hogy ez az állás megvan még.

2010. júl. 7. 06:51
 5/6 anonim ***** válasza:
én is készültem a pályámra, már 4 éve dolgozom és már nem izgat annyira, sőt, de más képesítésem nincs, ráadásul rengeteget fizetnek, úgyhogy jól megvettek, de majd egyszer, talán, váltok. akkor majd jóval kevesebbet fogok keresni nyilván, de talán szeretni fogom a munkámat.
2010. júl. 7. 10:34
 6/6 anonim ***** válasza:
En valtottam. Vagyis meg csak ott tartok, hogy nem szerettem a munkamat, es otthagytam. Pedig jol kerestem, es meg eleg kenyelmes munka is volt. De hatha talalok majd olyat, amit szeretek...az fontosabb, mint akarmi mas.
2010. júl. 7. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!