Mennyit keresel jelenleg (netto)?
Főleg fiatalok válaszára vagyok kíváncsi, de bárki írhat.
Helyileg hol, milyen cégnél?
175 225 forint nettó, irodai állami munkahely.
A magyar átlag nettó fizetés pedig 90 000 ft, ez a magyar valóság akár tetszik akár nem. Ha a bértábla el lenne törölve és a sok közmunkás fizetését is fel lehetne vinni 50-60 000-ről akkor az átlag kb 130-160 között lenne.
Előző hónapban nettó 260 ezret kaptam. Ez volt eddigi pályafutásom (kemény 2 év lesz nem sokára) legmagasabb összege amit fizetésként kaptam. Ebben bennevan kb. 2 szombat, olyan 10-12 óra túlóra (voltak 12 órázós napok), jelenléti bónusz, teljesítményprémium, mozgóbér és még egy külön bónusz is, mivel egy elég kemény szezonnak a vége volt a cég életében.
Szóval a létező összes juttatást megkaptam és így lett 260 ezer a fizum.
Egyéként szezonban 200-230 ezer nettó körül szokott mozogni a fizu, az alapbérem pedig kemény 146 ezer Ft.
24 éves vagyok, helyileg Dunántúl, Balatontól északra. Céget inkább nem írok.
#14-es felesége (csak hogy "reális" számokat is lássunk):
300e nettó, Budapest, multi SSC, 24N
Garantált bérminimumot kerestem gyerek előtt az egészségügyben, közalkalmazottként, diplomásként.
Most pénzügyet tanulok, nem fogok visszamenni éhenhalni. Nem csoda ha a kórházakban csak a betegek maradnak, dolgozók nem.
Állami szférában gyerekpszichológusként 134995 a nettóm, magánban havi 80-100.000 bejön mellé.
Kelet-M.o.
26/N
Nettó 500-600 ezer között, fix bónuszokat beleszámolva átlagban havi 650 ezer.
35F, budapesti multicég, rendszermérnök
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!