BKV villamosvezetőként mennyit lehet valójában keresni?
Elnézést, tudom, sok ilyen kérdés van már, de egyrészt elavultak, másrészt 180-tól 350 000-ig mindenféle információt lehet olvasni. Ezért szeretném megkérdezni, hogy mennyi 2019-ben a nettó bér átlagos számú túlórával és vasárnapi/éjszakai pótlékokkal? Tehát mi az a reális bér, amit meg lehet keresni?
Csak mert gondolkozom a villamosvezető tanfolyamra való jelentkezésen, viszont ha csak 200 körüli a nettó fizetés, akkor nem tudnék fenntartani belőle egy albérletet.
Köszönöm a választ, s kérem a gyűlölködés mellőzését.
2018-as hír, készek megállapodni a szakszervezetek, ekkor kb 400.000 lenne a busz és villamosvezetők bére cafeteriával.
Azóta mi változott, azt nem tudom.
4 BKVnál dolgozó villamos vezetőnek készítettem szja bevallást, a következő éves béreik voltak:
4.350 eFt
4.790 eFt
4.998 eFt
3.760 eFt
Ha átlagot nézünk 4.476 eFt bruttó, annak a nettója kb 2.977 eFt, ami nagyjából 248 eFt nettó fizetés / hó.
Nem tudom segít-e valamit, kiindulásnak jó lehet.
250-300 nettó
plusz cafetéria, ingyen bérlet a családtagoknak, stb
nem rossza fizetés, csak nagyon rossz a beosztás
Akik ugy dolgoznak hogy reggel 3-4 órát aztán haza mennek és este vissza mennek még 2-3 órát azok keresnek jól 300 felett is, de az eléggé szar családosoknak nem szokott müködni
3 as
nem volt más jövedelmük csaka bérük és te készítetted a bevallásukat
ne hantázz:D
A NAV csínálja automatikusan, csak akinek máshonna is volt jövedelme azoknak kell önbevallást beadniuk
kamuzik a 3 as!
Édesapám villamosvezető.
Nagyban függ attól, kap-e délutáni, éjszakai pótlékot, mennyi túlórája van, hétvégi és ünnepnapi munkavégzés.
Ezért tud ekkora különbség lenni.
A kétrész tényleg embertelen és egyébként nemcsak 2-3 órát dolgoznak reggel, aztán délután, hanem jó az 4-5-nek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!