Melyik fizet jobban/többet? Több lent
Kereskedelmi vègzettsègem van (eladó,árufeltöltő, marketinges,boltvezető,stb... ezeket megadta a kèpesítès) mondhatni pályakezdő vagyok de van tapasztalatom
Azt nem tudom hogy mind ugyanannyit fizet, mert úgy hallottam egyik többet,jobban mint a másik
Szóval melyik üzlet fizet jobban ill. milyen beosztásban?
Pl.: Spar,Tesco,CCC, Lidl,Penny,Auchan,Coop,H&M, stb.
Magyarul kereskedő OKJ-d van/lehet. Azzal tul.képp bárhova, ha nem akarsz saját vállalkozást akkorminnél nagíobb a multi, annál több a pénz. A lidl/aldi most valóban pörög.
Tesco, CBA, Spar kalap xar.
De ez mind élelmiszer, mehetsz akár Media Marktba, vagy Ikeába is.
Nyílván rengeteg üzlet van azèrt se soroltam fel mindent (èlelmiszertől-vegyipari cègekig)
#3 èrettsègi + kereskedelmi szakma (rendes suliba vègeztem el nem munkaügyin, vagy más tanfolyamon keresztül)
Munkaügyis okj-ba letettem a hegessztőit ne izgulj azzal külföldön többet is kaptam mint 1000ft/óra (èvekig dgiztam benne) csak tönkre vágta a szememet, ráment a fogamra, ès a kezem is remeg egy kicsit stb.
Inkább abba hagytam mielőtt rámegy az egèszsègemre mivel, gondolnom kell a családomra is, felesègemet ès 2 gyerekemet nem hagyom magára
Lehet rosszul írtam, pályakezdő vagyok mert max 1 èvet dolgoztam kereskedelemben règen, ès manapság nem tudom hol mennyit lehet ezzel keresni ez egy új helyzet nekem
*dolgoztam
Egyèbkènt köszönöm a normális válaszokat
Ha valakit èrdekelne 38/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!