Milyen jól fizető állást pályázhatnék meg?
Szóval már 5 éve műszakolok és szeretnék ennek véget vetni. A vegyiparban dolgozom. Jó helyem van mert az anyagokkal nem érintkezem. Havonta párszor van 1-2 húzós nap, de az éjszakás műszak már teljesen kikészít. A jelenlegi beosztásomból nem tudok átlépni állandó nappalra, mert nincs ilyen beosztott. Ezért szeretnék esetleg egy másik munkát.
Végzetségeim : érettségi, gépésztechnikus 2 éves nappalin vágeztem, vegyésztechnikus 2 éves estin végeztem, nehézgépkelelői papírom is van erre a cég küldött el a targonca miatt, de szerencsére nem csak targoncára vizsgáztam.
Szóval szerintetek milyen állást kereshetnék magamnak ?
Amiket eddig kerestem a fizetés miatt nem vállaltam. Most 350 felett kapok ki, és amiket ajánlottam a plafon 200 lett volna.
Ennél jobban fizetőt nem hiszem, h találni fogsz ejszakázás nélkül, a te vegzettsegeiddel.
Ha lenne valami felsőfokúd és abban lenne 5 év tapasztalatod, az már más tészta lenne...
Hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!