Kozmetika vagy pszichológia?
19/L. Egyszeruen nem tudok donteni hogy melyik palyat valasszam, mivel mindketto erdekel... Mindegyikben vannak elonyok is meg hatranyok is ugyanugy szamomra. Kozmetika teren egy magasabb szintet ragadnek meg, nem csak egy egyszeru alkalmazott kozmetikus (persze nem nezek le senkit, ez is gyonyoru szakma), viszont itt mar bele vonnam a businesskedest, sajat szalon esetleg, hotel, spa. A pszichologiat is imadom... es ugy erzem ez egy csodalatos hivatashoz vezetne amellyel tenyleg adsz a vilagnak valamilyen pluszt. Szeretek embereket meghallgatni, mely dolgokrol beszelgetni veluk, es soha senkit nem nevetek ki, legyen az barmilyen fura dolog ami a fejeben van.
Tanacstalan vagyok hogy merre induljak el, mivel attol felek hogyha egyiket valasztom, ido mulva megbanom hogy mert nem a masikat valasztottam. Mit tanacsoltok?
(Bocsanat az ekezet hianya miatt, nincs magyar billentyuzetem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!