CCNA-val, OKJ-val van esélyem dolgozni multinál?
Figyelt kérdés
Üdv,
Érettségi Után Van Esélyem Elhelyezkedni Egy Multinál? 2nd Supportként, Vagy Valami Hasonló Hálózati Munkakörben?
2019. ápr. 27. 14:17
1/5 anonim válasza:
Igen.
A Cisco nagyon keresett.
Szerezz rendszergazda okj-t, Cisco vizsga, angol nyelvvizsga és király vagy.
2/5 gooku válasza:
Nem a kérdező vagyok, de pont ez lett volna most a kérdésem nekem is.
Én speciel egy diploma megszerzésén is gondolkodom.
3/5 anonim válasza:
Diploma nem sokat ér. Szopatod magad 4 évig plusz ha buksz akkor plusz 1-2 év és csomó olyan tárgyat kell bemagolni ami abszolút nem is kell sehova.
Inkább egy jó Cisco tanfolyam.
4/5 anonim válasza:
A 3. hülyeséget beszél.
Hosszútávon kifizetődő a diploma.
5/5 anonim válasza:
4-es! Attól függ, hogy milyen szakterületen szeretne valaki dolgozni. A programozáshoz tényleg nem árt a diploma, de hogyha hálózatokkal akar foglalkozni valaki, akkor az egyetem nem feltétlenül a legjobb választás (mert jóval kevesebbet foglalkoznak a hálózatokkal, mint az, aki kimondottan arra fókuszál).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!