Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen egy multinál dolgozni...

Milyen egy multinál dolgozni IT-sként?

Figyelt kérdés

Eddig a rövid pályafutásom alatt (kb 3 és fél év) kkv-knál dolgoztam. Szívesen próbára tenném magam egy multinál.

Azt hallottam, hogy egy multinál "kitapossák" az ember lelkét. Milyen a hangulat? Mennyire agilis egy multi és mik a tapasztalataitok?

(A következő vállalatok érdekelnek elsősorban: Bosch, NNG, KUKA, Tyssenkrupp.)

#multi #multinacionális #IT #nagy vállalat
2018. okt. 6. 12:16
 1/3 anonim ***** válasza:
24%
1 óra csúszásnál a nyakadban vannak, 3 hónap passzivitás után repülsz.
2018. okt. 6. 13:30
 2/3 anonim ***** válasza:

Én 1.5 év után mentem KKV-tól multihoz. Nem az általad felsoroltak egyikéhez, de ugyanúgy egy nagyobb multihoz.

Agilisan dolgozunk, ritkábban de megengedett a home office, nem kell kötelezően bent lenni minden nap 8 órát, de átlagban meg kell hogy legyen a heti 40 óra. Munka közben hajtás elég ritka, aránylag kiegyensúlyozott. KKV-nál szerintem jobban hajtják az embert, nem annyira engedhetik meg maguknak, hogy ne termeljen folyamatosan az ember.

Én nem bántam meg, sokkal többet lehet tanulni multinál, plusz nincs az emberen akkora felelősség sem. Mindig van más valaki, aki ért mindenhez, amihez te.

2018. okt. 6. 16:21
 3/3 anonim ***** válasza:

Most ez hogy ITs mit takar? Programozó, infrás rendszergazda, netán helpdeskes?

Mindenesetre nem feltétlen jó ötlet leszűkíteni így 4-5 cégre a keresésed. Ha pl. programozó vagy, releváns tudással, akkor elég jól válogathatsz - igaz ha nincs agilis környezetben múltad, sok toborzó húzza majd a száját.

Mérnököket ismertem Boschbók és TK-ból, nem haltak bele a munába, szerették, volt évente 2-3 alkalommal több hetes hajtás, de az mindenhol van.

2018. okt. 6. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!