Ti milyen nem pénzbeli juttatás kaptok a fizetés mellé? Itt a lista széles körű dolgok adhatóak ti mit kaptok ebből?
Nem pénzbeli juttatások
Alkalmazottak képzése
Cégrendezvények, akciók
Rugalmas munkaidő
Ingyenes italellátás a munkahelyen
Nyugdíjbiztosítási hozzájárulás
Parkolóhely biztosítása
Jutalom életeseménynél
Sport- és kulturális juttatás
Bérkompenzáció keresőképtelenség esetén
Üdülési csekk
Hideg étkeztetés
Helyi utazási bérlet
Egészségpénztár
Alkalmazotti kedvezmény
Jubileumi jutalom
Mobiltelefon magáncélokra
Notebook magáncélokra
Személygépkocsi magáncélokra
Mértéken felüli szabadság
Regenerációs és relaxációs tevékenységekhez
(wellness, masszázsok stb.) való hozzájárulás
Lakástámogatás
Dolgozói ajánlás jutalma
Meleg étkezési utalvány
Erzsébet utalvány
Iskolakezdési hozzájárulás
SZÉP kártya
Kezdem én! Nálam könnyű felsorolni mit kapok. Semmit.
Nálunk egyedül az utazási hozzájárulás van. Aki onnan járt be ahova nem ment ki a céges buszjárat ők 100% os busz vagy vonatbérlet támogatást kapnak.
régen kaptunk cafetériát amibe benne volt az Erzsébet utalvány, SZÉP kártya meg mindenféle, ezek 3 éve megszűntek nálunk, cserébe a 13. havi fizetésünk több amibe beleépítették azt a pénzt amit cefetériára szántak, de így jóval több adót vonnak le ami végett nem kapunk olyan hű de sok 13. havi pénzt. Viszont annyiból előny annak aki sokat volt táppénzen hogy ő is kap azért valamennyit mert régen aki 2 hétnél többet volt táppénzen mindkét pénzügyi fél évben akkor semmit nem kapott, ha csak az egyik pénzügyi félévet érintette akkor kapta csak a felét meg. Így meg azért mégis többet kap, aki meg mindkét pénzügyi félévben táppénzen volt 2 hétig ő is kap valamennyit legalább.
Iskolakezdési támogatást és lakásvásárlási támogatást kapunk legalább.
- Fizetik a képzésem. Persze mivel januártól adó köteles, ezért egy részét már át kellett vállalnom. Ez így kevésbé szimpi, de megemésztem.
- Járunk rendezvényekre, konferenciákra, vannak céges alkalmak is (gyereknap, karácsonyi buli), de ez inkább munka/kötelesség, mint juttatás.
- A munkaidőm nem rugalmas, de egy-két órába ide-oda nem szólnak bele.
- Ingyenesen megnyithatom a csapot és tölthetek magamnak egy pohár csapvizet.
- Parkolóhelyet nyilván "biztosítanak" a cég telephelyén.
- Kerek évfordulókra jár egy havi két havi bér (15 és 25 éves évforduló a cégnél).
- Van kedvezményes üdülési lehetőség a cég nyaralóiban, illetve partnercégekkel együtt működik ez, így több a lehetőség, de kevesebb a szabad hely.
- Bérleteket és benzinpénzt állnak a törvényeknek megfelelően.
- Mobilt és laptopot kapok, de magáncélra nem akarom használni és nem is használnám soha.
- Nekem van céges autóm magánhasználatra is bizonyos km keretig.
- Szép kártyánk van, amire havi tizenpár ezer érkezik.
Nagyjából ennyi.
Na, megnyugodtam.
Mi a fentiekből hármat is kapunk.
"Kezdem én! Nálam könnyű felsorolni mit kapok. Semmit"
Képzeld, nálunk meg még fizetni is kell azért, hogy dolgozhassunk, miközben a főnök üti-veri az embereket. Én mondtam nagyobbat, én nyertem!
Csak azt nem értem, mikor van neked időd HR portált olvasgatni, ha heti 12 nap napi 38 órát kell dolgoznod a Balázska Bt.-nél ingyen, mert fizetést se kaptok.
Szép-kártya éves keretig mindhárom zsebre.
Céges kölcsön ingatlan vásárláshoz/felújításhoz(kamatmentesen), dolgozói részvények.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!