Mennyire reális azt várni hogy elúszott szabadságot majd a munkáltató megtérít pénzben ahogy a törvényben van?
A törvény ugye úgy szól hogy ha én kiveszek szabadságot és a cég rábólint majd utólag akár 1-2 nappal a szabi előtt akár folyamatában a szabi alatt lefújja az egészet, ezt megteheti joga az van hozzá, de akkor az összes ezzel kapcsolatos káromat téríteni köteles.
eddig a jog.
Én meg a gyakorlat oldaláról kérdezem: vajon mennyire reális azt várni hogy ebben a helyzetben a cég akár 1 fillért is térít nekem?
ezt úgy kérdezem hogy én már KÉTSZER IS voltam ebben a szituban és kétzser úszott el a szabim a befizetett nyaralásom a cég miatt (volt hogy a nyaralás előtti napon sztornózták az egészet...)
Soha 1 fillért se kaptam. Ha erősködtem volna, még ki is rúgnak és akkor se pénz se állás.
Így hogy kussoltam legalább az állás maradt.
Ezért kérdem mennyire reális jog ide vagy oda hogy ilyen szituban a cég majd fizet nekem kártérítést?
ez bizony az sőt ha hiszed ha nem állami szféra KÖZIG!!
Önkormányzat
Napi munkaügyi troll..
hova mentél te nyaralni a 120 nettó ágazati bérből? A járdaszigetekre?
Az hogy nekem mire futja mire nem az a kérdés szempontjából mennyiben releváns???
Hm?
És ha 5 ft-tot keresek de vban egy kitartóm ... hm?
Ez megint melléduma nem válasz csak melléduma.
"Te vagy maga a mellé duma. Meg lett mondva mit csinalj. "
Na mit ? Mondjad!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!