Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Számviteli szakügyintéző...

Számviteli szakügyintéző főiskolai OKJ-vel mennyi fizetésem lehet?

Figyelt kérdés
2010. júl. 5. 13:21
 1/7 anonim ***** válasza:
41%

Kedves Gooombaaa!

Ha az OKJ mellé nem párosul valódi komoly tudás és nem tanulod szabadidődben is és gyakorolsz, stb, akkor semennyit.

2010. júl. 5. 13:39
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Mi az a főiskolai OKJ? Vagy főiskola, vagy OKJ. Ha nincs diplomád, akkor középfokú végzettséged van. Ha nincs gyakorlatod, akkor kb minimálbér. Nagyban függ attól is, hogy milyen cégnél helyezkedsz el.
2010. júl. 6. 06:41
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a semmilyen választ! Aki meg nem ismeri az OKJ-s rendszert, az legelőször nézzen utána...
2010. júl. 7. 08:43
 4/7 anonim ***** válasza:
Kösz, de némileg ismerem, mert ilyen tanfolyamon tanítok jogi ismereteket. :)
2010. júl. 7. 09:33
 5/7 anonim ***** válasza:
De azért leírom egyszerűbben: a felsőfokú szakmai képesítés nem egyenlő a főiskolai végzettséggel, az középfokú végzettségnek minősül. A számviteli szakügyintéző OKJ 55-ös, és csak két éves. A főiskola minimum három, és 6-ossal kezdődnek a diplomához kötött OKJ képzések. Ha nem hiszed, akkor jelentkezz nyugodtan egy felsőfokú állásra. Meg fogsz lepődni. :)
2010. júl. 7. 09:56
 6/7 A kérdező kommentje:

Igen, tudom, épp ezért írtam, mivel van egy másik OKJ is ami 35-ös, és azért főiskolán nem lehet olyan OKJ-t tanulni.

Nah, ha vége az Off-nak akkor végre valaki válaszolna a kérdésre?

2010. júl. 10. 17:33
 7/7 anonim válasza:
Max. 110-120e netto fizu, de szerintem 80-al kezded. Valami ilyesmit akarok én is megcsinálni.
2011. jan. 26. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!