Számviteli szakügyintéző főiskolai OKJ-vel mennyi fizetésem lehet?
Figyelt kérdés
2010. júl. 5. 13:21
1/7 anonim válasza:
Kedves Gooombaaa!
Ha az OKJ mellé nem párosul valódi komoly tudás és nem tanulod szabadidődben is és gyakorolsz, stb, akkor semennyit.
2/7 anonim válasza:
Mi az a főiskolai OKJ? Vagy főiskola, vagy OKJ. Ha nincs diplomád, akkor középfokú végzettséged van. Ha nincs gyakorlatod, akkor kb minimálbér. Nagyban függ attól is, hogy milyen cégnél helyezkedsz el.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a semmilyen választ! Aki meg nem ismeri az OKJ-s rendszert, az legelőször nézzen utána...
2010. júl. 7. 08:43
4/7 anonim válasza:
Kösz, de némileg ismerem, mert ilyen tanfolyamon tanítok jogi ismereteket. :)
5/7 anonim válasza:
De azért leírom egyszerűbben: a felsőfokú szakmai képesítés nem egyenlő a főiskolai végzettséggel, az középfokú végzettségnek minősül. A számviteli szakügyintéző OKJ 55-ös, és csak két éves. A főiskola minimum három, és 6-ossal kezdődnek a diplomához kötött OKJ képzések. Ha nem hiszed, akkor jelentkezz nyugodtan egy felsőfokú állásra. Meg fogsz lepődni. :)
6/7 A kérdező kommentje:
Igen, tudom, épp ezért írtam, mivel van egy másik OKJ is ami 35-ös, és azért főiskolán nem lehet olyan OKJ-t tanulni.
Nah, ha vége az Off-nak akkor végre valaki válaszolna a kérdésre?
2010. júl. 10. 17:33
7/7 anonim válasza:
Max. 110-120e netto fizu, de szerintem 80-al kezded. Valami ilyesmit akarok én is megcsinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!