1/8 anonim válasza:
Sokat keres, csak találni ritkán szokott
3/8 anonim válasza:
Több mindentől függ, a klasszikus célgépes (kukás) kukások nettó 200 körül, nem rossz de reggel 5-kor kell kezdeni az utcák leborítását. A szelektív szigetesek nettó 300 at is megkapnak de az még rosszabb gyakran megy ellenőr velük ha 1 tárgyat is bedobnak amit nem kéne levonás. ez FKF amúgy bp + 3 falu
4/8 anonim válasza:
3-as, honnan vetted ezt az infót, hogy nettó 200-at keresnek?
Merthogy én KÖZVETLENÜL beszéltem egy kukással, Bp és havi nettó 160-at keresnek - ami a 2-es válaszoló által belinkelt bruttó 208 ezerrel összhangban is van.
5/8 anonim válasza:
Onnan, hogy ott dolgoztam. De amint írtam sok mindentől függ.
6/8 anonim válasza:
a bruttó 208 000 rel hogy van összehangban elárulod nekem? Br 208 000 ft nettója 137 000 ft fejszámolássa, 160 hoz már bruttó 235 000 körül kell lennie.
7/8 anonim válasza:
A nettó sok mindentől függ, hány gyereke van, tartós beteg-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!