Egy kukás mennyit keres? (Tehát aki a kukás autóval megy és a szemetet beszedi, illetve a sofőr keresete mennyi? )
Figyelt kérdés
Milyen végzettség kell hozzá?2016. dec. 31. 22:48
1/16 anonim válasza:
Balázs, már nagyon leadtad az elképzeléseid terén a szintet...
BUÉK amúgy
:DDD
2/16 A kérdező kommentje:
Hihi nem Balázs vagyok. Komolyan. (Valódi nevemet nem mondom meg!) (Komolyan kérdeztem hogy mi kell hozzá.)
2016. dec. 31. 23:37
3/16 anonim válasza:
OKJ kell hozzá. Hulladékgazdálkodási akármi
4/16 anonim válasza:
Kukás?! Amire te gondolsz az a: Hulladékosztályozó manager, és a Hulladékgazdálkodási logisztikai munkatárs.
5/16 A kérdező kommentje:
Nem tudtam hogy pontosan úgy hívják.
És az ilyen OKJ- (képzés?) milyen hosszú [időben hány hónap]?
2017. jan. 1. 00:26
6/16 A kérdező kommentje:
Tehát Hulladékgazdálkodási logisztikai munkatárs (aki vezeti a tehergépjárművet [gondolom]) és aki a hulladékot kezeli (a gépjármű hátulján ketten vannak) ők is azok.
2017. jan. 1. 00:37
8/16 anonim válasza:
Kizárt, hogy OKJ kelljen hozzá. Ez nem szakmunka, hanem betanított munka. A főnöküknek, annak kell OKJ.
A kukásoknak tartanak egy pár órás oktatást a munkavégzésről meg a balesetvédelemről, aztán irány az utca.
Minimálbért kapnak, erre jön rá némi plusz, pl. gépkocsivezetésért meg ünnepnapi munkáért vagy lomtalanítási akcióért, cégtől függő mértékben.
Meg a nemhivatalos pénz, mondjuk pár százasért elvisznek némi plusz szemetet a családi háztól, vagy a házmester fizet fix összeget a kerekes konténerek kihúzásáért.
9/16 anonim válasza:
Anno gyerekkoromban azt mondták a szüleim, ha nem tanulok, akkor kukás lesz belőlem. Nos, nem lett belőlem kukás, sőt kimondottan jó állásom van, viszont mai szememmel látom, hogy ha nem tanultam volna, akkor nem kukás lettem volna, hanem munkanélküli, mivel azt önkormányzathoz tartozó nonprofit Kft csinája, oda protekció nélkül kukásnak sem lehet bekerülni..
10/16 anonim válasza:
A vezetéshez C-s jogosítvány kell , és minősítő vizsga. Közel 200 ezer a fizetés. A szakmunkások nem tudom mennyit kapnak, de valszeg minimálbér közeli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!