Nőként mivel lehet sok pént keresni?
"Így most már megértem - bár bevallom, én még nem láttam női programozót, rendszergazdát - persze ez nem jelenti azt, hogy nincs is :-)"
Rendszergazdát mondjuk én sem láttam nőt, de biztos van.
Az iroda "részben" ahol ülök 9-ből 2 szoftverfejlesztő nő.
Komolyan, én nőként szégyellem, hogy ilyen kérdést teszel fel. Miaz, hogy nőként? te normális vagy? Miért nem közgázdászként? Vagy ápolóként? vagy bármi isten nyilaként. Semmi köze a nemednek ahhoz, hogy hogy keresel.
Én magyarországon is bruttó 500-at kerestem, most németországban nettó 1m-et. Nem azért, mert nő vagyok, hanem mert képzett munkaerő. Te sosem fogsz jól keresni (hacsak nem leszek qva), mert már a mentalitásodon is látszik, hogy fogalmad sincs a kereslet-kínálathoz.
Nagyon felidegesített ez a kérdés. Miattad skatulyáznak be minket, értelmiségi nőket, hogy NŐKÉNT akarunk érvényesülni, nem szakemberként. Ásd el magad!
#25 Nőként=női szakmàkat keresek,amivel most jól lehet keresni.
Csak jeleztem,hogy nő vagyok és
nyilvàn nem szeretnék kőműves lenni és több 10kg-os zsàkokat cipelni.
Nem értem miért kell ezen fennakadni! Tisztelem azokat a hölgyeket,akik férfias szakmàt űznek,(Pl.rendőr),de Én ezeket nem tudnàm csinàlni!
Nem élsz velem a nap 24 óràjàban,szóval nem tudhatod,hogy milyen a mentalitàsom! Nem vagyok egy elveszett nő,hidd el!
Azt elhiszem,hogy Te képzett szakember vagy! Gratulàlok hozzà,hogy sikerült megtalàlnod azt a munkàt,amit szeretsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!