Nőként mivel lehet sok pént keresni?
Felejtsük màr el,nem szeretnék prosti lenni!
Új szakmàt szeretnék,ami most jól fizet és nők is megélnek belőle! Ötleteket vàrok!
9-es vagyok és nő - akkor is az az igazság, hogy már a kérdés feltevése sugallta a választ.
Valamint kaptól használható információt, mert pl. a kamionsofőr is az, meg szerintem a külföldi munka is az (ezt én írtam).
Mi a franc köze van a nemednek ahhoz, hogy mennyit keresel? Nőként is pont ugyan azok a szakmák fizetnek a legjobban mint férfiként.
A tiédhez hasonló kérdésekre roppant nyilvánvaló hogy miért nem jön soha hasznos válasz: nem írtad le hogy mihez értesz, mit tudsz, csak várod a milliókat a semmire.
Meg a programozó, fejlesztő az IT szektorban is jól keres, csak épp nőként nem hiszem, hogy teret nyernél a pasik "ellen", mellett.
Aztán az építőipar pörög még - de aligha hiszem, hogy oda vágynál.
Nőként a legjobban qrválkodással lehet keresni, kár ezen szépíteni.
Nemtől függetlenül:
-Vállalkozás, de az sok munka, szerencse, ismertség és vagy tudás szükséges.
-IT/villamosmérnök/gépész terület, amihez qrvasok tudás szükséges, meg érzék, aligha rendelkezik ezzel egy olyan, aki itt kér segítséget. (És ezzel is évekbe telik amire lesz annyi tapasztalatod, hogy tényleg jól keresel.)
-Kamionozás külföldre sokat fizet, sok munkáért, de nem egy női állás.
-Szakemberek (gáz, villany, térköves stb.) is sokat fizet, szintén nem egy női munka.
Szal jah, tl.dr a qrválkodás az egyetlen olyan megoldás, ahol nem izzadsz vért a pénzért, és nem kell fél-1 évtized mire elkezdesz normálisan keresni.
Jól jönne pár millió... valahol a cigány gettóban vidéken tudsz venni házat 2-5milla környékén, de normális helyen az a "pár" inkább 40milla, azt meg normál munkával évtizedek alatt szeded össze max.
"Meg a programozó, fejlesztő az IT szektorban is jól keres, csak épp nőként nem hiszem, hogy teret nyernél a pasik "ellen", mellett."
Kifejezetten ugranak a női jelentkezőkre. Hatalmas előnyben vannak, szinte minden cégnél policy részét képezi, hogy növeljék ilyen állásokban a nők arányát. Sőt én még direkt NŐNEK kiírt állásajánlatokat is láttam (mondjuk ez már szerintem nettó hátrányos megkülönböztetés).
17-es, kösz, hogy leírtad, mert nem értettem, hogy miért lett a válaszom lehúzva 0-ára? (15-ös)
Így most már megértem - bár bevallom, én még nem láttam női programozót, rendszergazdát - persze ez nem jelenti azt, hogy nincs is :-)
#13 Pedig nem ez volt a cél,de màr nagyon sok embernek ez az első gondolata,mert elqrvult az egesz vilag!!
Lattam a kamionsofort is,de azt nem szeretnem csinalni.
#14 Azert nem irtam le,mert meg most keresgelek,hogy mi az ami tetszik!
Nem kell valaszolni,tekerd nyugodtan tovabb! Ennyi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!