Blog.hu-s bloggal lehet bármilyen módon pénzt keresni?
Nem igazán tudhatod, hogy nekem mennyire csak a pénz számít, abból hogy feltettem egy ezzel kapcsolatos kérdést.
Értem én hogy a mai influencerek manipulálása érzékennyé teszi az embereket a pénz szóra, de az én kérdésem a következő:
"Hogyan lehetne google reklámokat elhelyezni a blog.hu-n?"
Az hogy nekem az ambícióm csakis a pénz-e, vagy nem, szerintem eléggé lényegtelen jelenleg. Ráadásul nem is tudhatod. Azért erre tudnál válaszolni?
"Hogyan lehetne google reklámokat elhelyezni a blog.hu-n?"
sehogy.
" 10 éve ilyen látogatottsággal még egész jó kis jövedelemkiegészítés volt."
Haver uzemeltet egy szakforumot, neki sincs tobb havi parezer egyedi latogatonal, de mivel mind a terulet irant komolyan erdeklodo emberek, a hirdetok nem kis penzt fizetnek, osszejon altalaban a havi egy milla. Csak annyit fejlodott a vilag 10 evvel ezelotthoz kepest, hogy a hirdetok most mar meg tudjak jelolni pontosan, hogy milyen fajta latogatonak jelenjen meg a reklam.
Több ezer az gyakorlatilag 0, még jó hogy nem kapsz érte semmit.
Amúgy lehet belőle pénzt csinálni, csak nem sokat.
Sose függj 3. féltől!
Csinál egy saját oldalt (WP, Joomla)! Ha jó és érdekes tartalmat tudsz gyártani bármilyen témában, amire jönnek a látogatók, meg fognak jelenni a hirdetők is. PR cikkért, banner elhelyezésért, hírlevél küldésért több pénzt kérhetsz, mint amennyit az AdSense fizetne a reklámjai kihelyezéséért.
Nekem pár ezres látogatottság mellett Google reklámra csak pár ezer Ft jött be. Egy brókercég meg röhögve fizet tízezreket is reklámért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!