Tagja valaki a CAWI Nagymintának? Kapott már bármilyen utalványt?
Állítólag negyedévente kellene kapni egy 5000 Ft-os Tesco utalványt, ha minden kérdőívet kitöltünk. Már lassan 2 negyedév is eltelt, de utalványnak se híre se hamva. Írtam már nekik e-mailt is, ez 3 hete volt. Egyelőre semmi válasz.
Tagja valaki szintén a CAWI Nagymintának? Állítólag 6 ezren azok. Kapott már valaki bármilyen választ, kiértékelést tőlük a kérdőíveken kívül? Még hová fordulhatok, ha 30 napon belül nem válaszolnak?
A kezdet kezdetén nem így volt, hanem ha 3 hónapig kitöltöttél minden kérdőívet, akkor járt automatikusan egy Tuskó utalvány. Én azonban sem rendszeres, sem rendszertelen utalványt nem kaptam. Amikor kérdeztem, hogy mégis miért, válaszra sem méltattak. Bezzeg, amikor nem töltöttem ki többet egy kérdőívet sem, akkor rögtön pampogtak egy automatikus e-mailben, hogy miért hanyagolom őket. Ezt a levelet én szintén válaszra sem méltattam.
Most vmi netpanel-nek vagyok a tagja, ahol nem kötelező az összes kérdőívet kitölteni, hanem nyugodtan elmehetsz 2 hétre nyaralni, legfeljebb párszor 10 pontot veszítesz. A pontokat pedig beválthatod sorsjegyre vagy tuskó utalványra.
9: és az a hatezer mind a mai napig becsülettel tölt minden egyes felmérést? Mind a hatezer ember, egytől egyig, kivétel nélkül? Egy sem hullott ki, morzsolódott le? Nincs helyettük (A 6000-ből - bődületesen nagy szám - 1 ember sem, aki meghalt, elfelejtette, megunta, kiszállt belőle, semmi?)
Régen tag voltam, aztán egy dolog miatt 3 éve ki kellett szállnom (nem volt nethozzáférésem, és akkoriban még mobilnetem sem), de 2 éve újra minden egyes kérdőívet kitöltök, és ki is szándékozom a jövőben is, de nagyon szeretnék visszakerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!