Ha fiatalon lenne annyi pénzed hogy nem kell dolgoznod, mit csinálnál egész nap?
Figyelt kérdés
25 évesen van 2-3 ingatlanod jó helyen amit kiadsz, ebből bejön havi 500-600 ezer.
Eladnád az egyiket és vállalkoznál?
Külföldre mennél?
Vagy simán megelégednél ezzel és élveznéd az életet?
2019. márc. 27. 13:05
11/13 anonim válasza:
Szia,napokkal ezelőtt olvastam ezt a kérdést,akkor továbbmentem,de újra és újra eszembe jutottál :), most megkerestem a kérdést és írok válasz véleményt. Ha valaki 25 évesen ilyen szerencsés(lenne)hogy munka nélkül bejön ez az összeg az remélem hálás,okos és törekedni akar a fejlődésre,meglátja a környezetét. Szerintem ez egyben egy kis felelősség is de nem teher,ha nekem lenne ilyen lehetőségem akkor megnézném mit szeretek csinálni,úgy érezném mindenképp tartozok én is ezért,nem lehet csak utazni szórni kényelmeskedni,unalmas lenne és majdnem biztos zsákutcában vezetne magányosan,értelmet keresnék,jót tennék. Szerintem butaság lenne elköltözni a kényelem miatt,vagy még több magán vagyonra hajtani,ami van arra vigyázni és a bevételből pedig tovább gyarapodni a jóban. Nem vagyok biztos abban hogy ma jól állnak az emberek egymás ügye felé,pedig szerintem ez jó kulcs a boldogság felé. Vállalkozást csak jól átgondolt tervvel,alapköve "segítek" lenne,nem unatkoznék egész nap,hanem boldog lennék! Nyerjem meg a lottót ,sok embernek jó lesz! :)
12/13 anonim válasza:
Kimennek Svájcba dupla ennyi pénzért még egy ideig, aztán nyitnék pár szorakozohelyet, vennék magamnak valami autót (30-40 millióért akár).
13/13 Röcsögei Péter válasza:
A hobbimnak élnék, és néha újságot hordanék ki, vagy hasonló egyszerűt, ahol láthatok embereket de nem szakadok meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!