20 éves leszek és nem tudom mihez kezdjek az életemmel?
Ne mindenbe öld bele az időt, hanem csak 1 dologba - de azt csináld végig. Attól, hogy nem úgy megy valami, ahogy elképzelted - magyarul, nem potyog az öledbe - attól még meg tudod csinálni, csak nehézségek árán.
Amúgy ilyen korban én is mindenbe belefogtam, csak semmit nem csináltam végig - később megkomolyodtam :-)
Viszont most mondok valamit és kérlek ne haragudj meg: ha 20 éves vagy, akkor nem biztos, hogy pénzügyi tanácsadóként kellene dolgoznod, mert tanultál bármennyit az iskolában róla, amíg nincsenek tapasztalataid dolgokról, addig nem célszerű másoknak pénzügyi tanácsot adni. Kellene gyakorlatot, tapasztalatot szerezned - ez a terület tényleg az, ahol én konkrétan nem fogadnám el egy 20 éves véleményét. Tényleg ne haragudj, de ez az igazság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!