Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyit keres egy repülőmérnök?

Mennyit keres egy repülőmérnök?

Figyelt kérdés

- mekkora jelenleg a nettó fizetés?

- járnak-e ezzel a munkakörrel egyéb juttatások: például kedvezményes utazási (repülési) lehetőség a repülőmérnöknek és/vagy a családjának?

2019. márc. 23. 05:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
91%

MIT = Massachusetts Institute of Technology

Egy khm khm "elég" ismert egyetem az USA-ban...

2019. márc. 23. 10:36
 12/13 Szecessziós Vájling ***** válasza:
100%
Magyarországon bruttó 450-1 millió között tapasztalattól függően. Fölfelé azért nem magasabb, mert sokan inkább belekezdenek a pilótaképzésbe és azt kezdik el vagy természetesen külföldön kezdenek dolgozni. Itthon azért elég korlátos ez a szakma, szinte csak fenntartói munkakörökben lehet elhelyezkedni - ha valaki légitársaságnál van, akkor biztos kaphat ingyen repjegyeket, de nem törvényszerű, hogy a Wizzair vagy Lufthansa alkalmazzon.
2019. márc. 23. 12:01
 13/13 anonim ***** válasza:
91%

Én Franciaországban dolgozom egy aircraft engine gyártó cégnél.

Főleg business jetekhez regionális jetekhez kisebb repülőkhöz gyártunk légcsavaros gázturbinát illetve gázturbinás sugárhajtóművet.

Ezen belül pedig vannak civil,katonai és az űripar számára kifejlesztett hajtómű programok amelyeket megrendelésre gyártunk

Nekem a fizetés mellé, céges lakás és autó jár.

Valamint mivel gyakran utaznom kell a projekt gyárakhoz akkor Európában belül a cég saját üzleti gépeivel,európán kívül pedig üzleti osztályon.

€145K éves fizetés + tavaly részvénycsomagot kaptam az éves jutalom helyett.

5 éve dolgozom ennél a cégnél.

2019. márc. 23. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!