Ki keres többet? A repülőmérnök vagy a pilóta?
A repülőmérnök tizedikképnt ül a tervezőasztal-sor végén, vagy pedig óriásgépen hajózómérnök?
Az óriásgépet is pilóta vezeti, meg az alaszkai kis kétszemélyest is. Melyikre vagy kiváncsi?
Gondolod, minden társaság egyformán fizeti pilótáit?
.
Egyértelmű válasz kérdésedre:: helyzettől függő és a fene se tudja.
*amennyiben
.
Egyértelmű válasz a kérdésedre: mindkettőre
Már csak azért se számíts a kívánt válaszra, mert a tapasztalat azt mutatja, hogy tíz hasonló kérdésből kilenc valami műveletlen, unatkozó tini aki arról álmodozik, hogy hipp-hopp megtollasodik minden erőlködés nélkül.
Adtam már én is kimerítő választ, s a reakciója egy b+ volt.
"Egyértelmű válasz a kérdésedre: mindkettőre"
NINCS 'mindkettő', hanem 'mindsok' van!
Ahány légitársaság, ahány géptipus, mind eltérő keresetet biztosít.
Ráadásul az a pilóta, aki a szimulátorból kiesve most ül a pilótafülke jobb oldalán, összehasonlíthatatlanul kevesebbért teszi, mind a bal székben ücsörgő kapitány.
,
A repülőmérnök és a pilóta keresete sem összehasonlítható.
Ki keres többet, aki a luxusautót tervezi, vagy aki saját limójával fuvaroz?
Tisztában vagykk vele, hogy rengeteg eshetőség van. Arról nem én tehetek, higy kifogtál egy tahót. Én csupán egy minimum-maximumot szeretnék, amit még nem szégyen leírni. Tudom, hogy a kapitány fizetése jóformán megduplázódik, de ha egy egyszerű esetet veszünk pl.:valamely személyszálító kapitánya és ugyanannak a gépnek a főmérnöke akkor az már kielégítő válasz lenne nem úgy mintahogy feljebb csak kukacoskodni tud az egyik válaszadó.
A "mindkettő" alatt azt értem, mind a nagy- és kisgépek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!