Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Melyik állást választanátok a...

Melyik állást választanátok a következő helyzetben?

Figyelt kérdés

A. 5 éve itt dolgoztok, kis 2 fős vállalkozás, 100%-ig ismeritek a feladatokat, jók és lazák a munkakörülmények. 260 nettó, garantált bérminimumra jelentve.

B. Teljesen ismeretlen cég, 350 nettó, teljesen bejelentve (elvileg éves bónuszokkal kiegészítve). Megbeszéltek alapján bonyolultabb feladatok, de vállalhatók. 5-6 fős iroda.

Ami tovább árnyalja a dolgot: a B munkához másik városba kellene költözni úgy, hogy 2 hónap múlva baba születik. (A) város a feleség családjához közeli, (B) város a férj családjához (mindenkivel jó a kapcsolat). Távolság 150 km, jelenlegi városban most lett felújítva a lakás, tehát lakás eladás/vásárlás is nehezíti a dolgot (bár amúgy is tervben volt záros határidőn belül).

Esetleg jelenlegi cégnél ultimátumot adni, de annak lehet nagyon rossz vége véleményem szerint...

2019. márc. 18. 09:45
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

# 10 - Az apuka munkahelyéről, az ő munkahelyváltásáról van szó (én vagyok az). A helyzet az, hogy most keresnek az új helyre embert, záros határidőn belül. Néhány hónap múlva közel sem biztos, hogy lesz lehetőség.

Gondolkozom azon, hogy hogyan lehetne áthidalni ezt a néhány hónapot. Részmunkaidőben kezdeni az új helyen, vagy nem tudom... A baba szempontjából nagyon szerencsétlen az időzítés.

2019. márc. 18. 14:39
 12/14 Estádio de Felchút ***** válasza:

Város mindegy, mindkettő Afrika

Oda menj ahol bejelentenek, nem cigánykodnak!

2019. márc. 18. 19:24
 13/14 anonim ***** válasza:

Ha úgyis költöznétek majd, akkor inkább most váltanék munkahelyet. Nehéz lesz a babával a költözés, de ha szerencsétek van, még szülés előtt sikerül kivitelezni (vagy albérlet pár hónapig). Később viszont nehezebb lenne, mikor már jár a kicsi közösségbe.

Úgyhogy sok sikert nektek!

2019. márc. 18. 19:48
 14/14 anonim ***** válasza:

B)

Nem is értem hogy kérdés. A) egy zsákutca ami bedőlni látszik, 0 fejlődési lehetőséggel, okoskodva kevés pénzért.

2019. márc. 19. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!