Egy nap alatt nettó 10 ezer forintos kereset jónak számít, vagy átlag?
Nem tudom pontosan mit keszitesz de pl. elektromos tervrajz vagy geprajz keszitesnel ez orabernek jo nettoban ha bedolgozol egy vallalkozonak, de inkabb 15-20 eft brutto. Elektromos muszaki rajznal pedig oldalankent szamlaznak, az is kb. 10 eft netto/orara jon ki.
A napi 10 az keves, 8-at mar egy betanitott gyartosori operator is megkeres az autoipari multiknal. Egy palyakezdo videki szakmunkas kap 10 eft-ot naponta. Persze oke, otthonrol dolgozol, kenyelmes, de ez meg kozel nem az a szint amivel "menozni" lehet.
Egy nonek meg nyugodtan elmondhatod, szerintem nem az alapjan fog melletted vagy ellened donteni, hogy napi 10, 20 vagy 30 eft-ot keresel meg. Ha megis, nem o a te "embered" mar csak azert sem mert o sem teged fog valasztani.
Ha erre kíváncsi egy nő, menekülj :D
Amúgy szerintem kb átlag fizu, én napi 4 órával keresek ennyit.
Kérdező ezen az oldalon csak kötözködő válaszolókat fogsz találni, . Én nem tudom miért szórakozik itt jónéhány ember azzal, hogy a kérdezőkkel kötekszik,de a kérdésre nem válaszolnak. Jha is a gykn.mindenki 1 milliót keres havonta meg mindenki programozó.
Ha valaki feltesz egy kérdést miért kell kötekedni? Én is feltettem kérdést. Erre azt a választ kaptam hogy "már megint te vagy az" ? Miért nem írsz helyesen? És stb.
A kérdésedre válaszolva: átlagosnak számit a fizetés. Nem kiemelkedő mert már ez alapfizu pláne Pesten. Önálló életre kicsit kevés pénz sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!