Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mi lenne neked az álom munka?...

Mi lenne neked az álom munka? Gyerekkompatibilis munka?

Figyelt kérdés

Szülőként nehéz, mikor a gyerek beteg és nem tudsz szabit kivenni... Segítség nincs...mit tegyél?

Mi lenne az a munka ami szerinted teljesen gyerek kompatibilis? Mi az ami hiányszakma, és velem lehet a gyerekem ha úgy adódik?

2019. márc. 14. 16:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

1-2 nyelven perse melehet gyermek mellett is , félre ne értsen senki.

de Magához a programozáshoz aért elég kemény atek és fizika em át meg ino tudás. NEm hinném hogy az alapok meglennének csak úgy bárkinél, munka meg most kllne nem pár év múlva.

2019. márc. 15. 20:11
 12/14 anonim ***** válasza:
matek fizika info stb*
2019. márc. 15. 20:11
 13/14 anonim ***** válasza:
Igen sajnos ez nem megy gyorsan. Én mondjuk olyan szakon tanultam egyetemen ahol volt matek-fizika, persze a komolyabb fejlesztői tudáshoz ez sem lenne elég alap. Ha megelégszik az ember azzal hogy alacsonyabb pozícióban ragad, az komolyabb matek nélkül is megy, viszont évek mire olyan szinten lesz az ember hogy engedik home office-ban dolgozni. És ahogy mondod a munka most kell, és most kéne a gyerekkel sokat itthon lenni mert most kicsi. Elkeserítő a helyzet kisgyerekkel:(
2019. márc. 16. 10:46
 14/14 anonim ***** válasza:
Én fordítást sem tudnék úgy csinálni, hogy folyton beleszól valaki. Az ilyen fordítás, programozás stb. melókat nem úgy értik szerintem, hogy úgy tudod csinálni, hogy otthon vagy a gyerekkel, hanem úgy, hogy ha valamivel készen kell lenni 20-ára, akkor megteheted, hogy 11-én kihagysz egy napot, mert aznap rosszul volt a gyereked, de ha 12-én már megy suliba, akkor többet dolgozol aznap.
2019. márc. 16. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!