Ti mit tennétek a helyemben? Álom munkahely, gyenge fizetés.
Na jó nem álom munkahely,de majdnem az. Közel van,tűrhető főnökség,tűrhető kollégák. Segít mindenki amiben tud,bizonyos kereteken belűl.E melett kisebb céges sütizéses bulik (nőnap, István nap György nap, Zsuzsa nap főnökök,karácsony)
Van olyan hét amikor a 40 ott töltött órából 20at csak ülünk. Néha túlórázni is kell. Sofőrként dolgozom ott, nos kezdő voltam megigazítottam egy kaput, kétszer volt kisebb károkozásom autóval,levonták és kész.
Saját autómmal okoztam balesetet,az után is bizalmat kaptam. Persze én egy múlticégtől jöttem ide, ahol megszoktam a rabszolga tempót, szóval dolgoztam keményen.
Mostanában többször utaltak rá, hogy oszlopos tagja vagyok és hosszútávon számítanak rám.
De havi átlag 135 000 viszek haza. Baz megye.
Úgy néz ki c jogsim lesz csak b ugrik. Adósságom 1,3 millió, nincs saját házam sem,32 évesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!