Így be lehet írni a cv-be a nyelvet?
Egyetemista vagyok és gyakornoki állásra jelentkeztem.
A nyelvtudásnál, ha most tanulunk egy idegen üzleti szaknyelvet és majd decemberben lesz a nyelvvizsga ,akkor azt hogy írjam be a cv-be?
nyelvvizsga: angol xfok, jelenleg idegen üzleti szaknyelvet tanulok
a kísérőbe írd be, angolul x fokon beszélek, jelenleg x tanfolyamon, magán úton, saját kútfőből, stb. üzleti szaknyelvet tanulok, amely decemberben nyelvvizsga lehetőséggel zárul.
Nekem ez jutott az eszembe, hátha lesz még másnak más, aztán gyúrsz egyet. :))
Közszférás szemétsomb...
De mindegy,úgy írtam eb simán hogy közép,felső...
Nem írtam betűkkel nyelvvizsgát.
1vok
5#a közszférás szemétdomb intézi a nyugdíjat - amíg meg nem szüntetik, a tb-t, ha az ember balesetet szenved és pont van munkahelye, a jogsit, ha véletlenül a vezető elhagyja, a virágboltban nem tudják kiállítani...
Gondolom a sok nyelvismereteddel - amihez nagy-nagy gratula - már nem vagy a húszas éveid elején, szóval a kérdező szerintem írja csak bele, hogy vmi pluszt tanul, ellenben azt fogják gondolni, hogy ő is csak a családról, a vásárlásról, a házimunkáról tud beszélni.
6. vok, hát jó kérdés, hogy a félbehagyott szakot érdemes-e beleírni, mivel úgy tűnik, hogy amit elkezdtél, azt nem fejezed be. De lehet úgy is venni, hogy mertél váltani. Nézőpont kérdése. :( Erre nincs ötletem, de a nyelvismeretet írd be mindenképp, és tényleg elég a minősítés, hogy közép, felső. Majd az állásinterjún letesztelik.
Sok sikert kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!