Milyen munkát kereshetnék egyetem mellé?
Most kezdtem a marketing BSc-t, elotte 1.5 evig dolgoztam kb annyiert amennyi ma az orszagos atlag; szoval kezdokent nem volt rossz. Most viszont ertelemszeruen azt abbahagytam, mind anyagi, mind karrier szempontbol jo lenne talalni allast. Lehetoleg olyat, ami ezen a teruleten van.
Lehet hulye kerdes de aktiv hallgatoi jogviszony eseten gondolom alapvetoen diakszovetkezeteken keresztul foglalkoztatnak, a fizetesek pedig eleg gyaszosak. Nyilvan az is jo lenne ha keresnek 140-et de ertelmes munkat vegezhetnek, olyan helyen, ahol lehet jovom, ahol tanulhatok.
Masreszrol igy 1.5 honap utan egyaltalan nem vagyok biztos; hogy jo otlet volt az MSc, de most mar mindegy, ezt a felevet letudom es utana lesz felevenkent 4 targyam.
Koszonom a valaszokat!
Diákként nincs ilyen munka, diákszövetkezetben meg főleg.
Ahol dolgoztál, ott kellene érdeklődni.
Marmint milyen munka nincs?:)
Mesterhallgatokent marketingteruleten? Nyilvan nem netto 1100ert orankent de nem a penz erdekel elsosorban.
Inkabb tapasztalatokra lennek kivancsi!
Hanem mernokkent v informatikuskent:))
Edes Istenem, imadom az ilyen arcokat. Akik a sajat korlatoltsagukat es unintelligenciajukat ilyen szepen es konnyeden bevalljak (aki nem mernok; az vmi kabare, jatszohaz)
Rendben de mire utal az aki igy lenezi a tobbieket?
Nem magas intelligenciara.
Egy tanar; egy tuzolto; egy ovono
Ezerszer kevesbe megbecsult szakmak mint a tied.
Neked nyilvan csak annyi van a fejedben ezekrol h bufeszak.
Nem mondom h az ember menjen el olyan kepzesre ami jo esellyel teljesen ertektelen a piacon.
De az is erdekes felfogasra vall ha valaki KIZAROLAG a kesobbi fizetest merlegeli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!