Heti 20 órás munkaidővel, megbízási szerződéssel kb. mennyi fizetésre számíthatok?
Sziasztok! Egy alapítványnál fogok dolgozni heti 20 órában pedagógusi végzettséggel. Munkaköröm is megköveteli ezt. Ilyen esetben hogyan számolják a bért? Úgy olvasgattam, hogy általában ilyenkor fix bérben egyeznek meg a felek, na de mégis mennyire számíthatok nagyjából?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Utána néztél mitctakar a megbízási szerződés?
Szabi, betegállomány, tb fizetés, nyugdíj, hogy párat említsek.
Na igen, a megbízási szerződés nem számít klasszikus munkaviszonynak, ha munkanélküli leszel utána, álláskeresési támogatást sem kaphatsz. " évig dolgoztam így, amikor utána koppantam - nekem sajnos senki nem szólt előtte, hogy ez mennyire hátrányos.
Pedagógushiány van - jelentsenek csak be szépen 4 órára: alapítvány ide vagy oda.
Köszi a válaszokat...bár nem lettem sokkal beljebb :)
Igen, utána néztem a megbízási szerződésnek, tudom, hogy nem a legelőnyösebb. De jelenleg munkanélküli vagyok, és ez egy elfogadó közösség és nagyon szimpatizálok a törekvéseikkel. Bízom benne, hogy később átalakul ez a szerződés forma és főállásban, teljes munkaidőben dolgozhatok majd náluk.
Sajnálom.
Gratulálok a kicsihez,mi a neve?
Sok sikert és kitartást kívánok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!