Hány hónap munkanélküliség után fontolnátok meg az öngyilkosságot?
8 általánossal gépházat takarítottam, idény munkában szüretelni jártam, és kukoricát törni.
Meló mellett tanultam. 44 évesen hirtelen munka nélkül lettem. Ma sincs diplomám (nem érzem szükségét), sem kocsim, mégis 5 hónap alatt találtam munkát, pedig válogattam közöttük. Kisgyerekes, vidékről bejárós vagyok.
Nem a szakmámban helyezkedtem el, bruttó 150 ezerért.
Eltelt 4 év, jelenleg bruttó 330-at keresek, szabad minden hétvégém, de ezért tennem is kellett valamit. :)
Hajrá!
Én diplomás állásban dolgozom, de szívesen kipróbálnék nem diplomaigényes állásokat is, pl. a Balatonnál, ahol tavaly nem tudtak kinyitni egységek munkaerőhiány miatt, most meg már keresik a dolgozókat: [link] Többen írták a postát is, ahol szintén ha megcsekkolod az álláshirdetéseiket, mindenhol kézbesítőket keresnek. És hidd el, nem ciki ez az önéletrajzban sem, mert látja a későbbi munkaadó, hogy tényleg szeretnél dolgozni és meg tudod látni a nem szakmai munkában is a potenciált és fejlődési lehetőséget.
Szóval én biztos, hogy nem fontolgatnék öngyilkosságot, azonban az, hogy Neked ez eszedbe jut, nem jó pont, mert a megküzdési képességed gyászos voltát mutatja. Az egyébként nem jó módszer, hogy elküldöd az önéletrajzod hatszáz helyre, mert ahogy Te se szentelsz különösebb figyelmet az adott cégnek, csak küldöd ugyanazt a sablont, jó eséllyel ők is ugyanennyi figyelemmel fognak keresztülsiklani rajta. És ebből mi jön le Neked? Hogy hatszáz helyre NEM KELLETTEM. Szóval ez egy rossz stratégia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!