Valaki tud jó nyári munkát? 17/ L
Figyelt kérdés
2010. júl. 2. 19:45
11/16 A kérdező kommentje:
ja bocsi... azt is te kérdezted gondolom....
amúgy Bp. 17 ker..
de nem vagyok rokkant szóval tudok buszozni stb... :D
2010. júl. 4. 20:49
13/16 anonim válasza:
Már neheragudjál,de 17 éves vagy,sztem még az érettségid és még szakmád sincs!mégis milyen munkára gondoltál?általában diákoknak újsághordás,esetleg tescoba árufeltöltői állások vannak!de gondolom te egyből vezérigazgató szeretnél lenni!sztem meg te vagy a hulye,már ne is haragudj!újsághordással is simán meglehet keresni napi 4000-5000ft-ot!
14/16 anonim válasza:
ja bocsi az ciki!:)mármint a újsághordás!nekem is ciki volt,mégis csináltam!meg rajtam kivül sok száz diák!akkor tényleg jöhetsz szopni napi 3000ft-ért!na melyik lenne jobb?:)
15/16 anonim válasza:
én fiú vagyok de ha a csaj helyébe lennék akkor simán a szopás:D
16/16 A kérdező kommentje:
12/43 köszi....
igen tényleg nincs érteségim se szakmám....
nem akarok vezérigazgató lenni.... csak ha lehet inkább kihagynám az újsághordást.... de ha jól fizet akkor mért-ne?! és szerintem nem ciki.... jó egy kicsit.... de legalább lehet közbe ismerkedni.... és inkább újságot hordok...
2010. júl. 5. 21:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!