Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ilyenkor még lehet nyári...

Ilyenkor még lehet nyári munkát találni?

Figyelt kérdés
2011. jún. 21. 09:48
 1/7 anonim ***** válasza:

attól függ hol laksz.

4 éve mikor még diák voltam akkor anno pécsen csak a protekciósok kaptak munkát. az volt a legbölcsebb megoldás mikor mondta a srác hogy minden évben 1 héttel elöbbb abbahadja a sulit és így lefoglalja az állandó biztos állásokat.

2011. jún. 21. 09:54
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Én is pécsi vagyok, itt nagyon nem lehet. Még ilyen kis egy napos szórólapozásokat sem lehet igazán. Pedig minden nap érdeklődöm, hogy van-e bármi, amit lehet csinálni, de mindig azt mondják, hogy nincs. Állandóbb jellegű meg főleg nincs, tehát olyan, ami 1-2 hónapra munkalehetőség lenne.

Sőt, én akartam menni kukoricát címerezni, kint is volt a honlapjukon már egy hónapja, hogy lehet menni június 20-tól július 20-ig. Akkor felhívtam őket, hogy van-e még hely, azt mondták, hogy igen, neten jelentkezzek rá, és akkor felírnak és mehetek. Megtettem. Tegnap volt 20-a, és mint látható, én itt vagyok, nem a kukoricák között. Múlt héten telefonáltam, hogy mikor és hova kell akkor majd menni, azt mondták, majd idejében fel fognak hívni, hogy hova menjek. Nem tették meg. Tegnap ismét telefonáltam, hogy akkor most mi is van, erre azt a választ kaptam, hogy nagyon sokan jelentkeztek, nekem már nem jutott hely. Jófejek, nem?

2011. jún. 21. 10:06
 3/7 anonim ***** válasza:

Én miskolci vagyok, és mindig van melóm.(most is dolgozom:)))Annyi a történet, hogy nem nyavalygok, ha küldenek megyek.Mondjuk xar helyre eddig még nem küldtek, és suli után kellett menni mindig, nem suli időben.A szövetkezetnél tudják, hogy megbízható vagyok, ha azt mondom ott leszek, akkor ott leszek.Nyárra végig lesz munkám, és nincsen protekcióm.

17/F

2011. jún. 21. 10:13
 4/7 anonim ***** válasza:
Én a Balatonra pályázom idén, mint vízimentő, náluk még nagyon sok hely van a nyárra. Kicsit felelősségteljesebb munka mint a kukoricacímerezés, vagy az irodai adminisztráció és a szórólap osztogatás, de jól fizet, ad szállást és nekem bejön! :)
2011. jún. 21. 12:32
 5/7 anonim ***** válasza:
melyik munkaközvetítőnél kaptad ezt a balatoni melót? én már nem vagyok diák ,de hugomnak jól jönne.
2011. jún. 21. 17:14
 6/7 anonim válasza:
A vizimentő munkával kapcsolatban, én úgy tudom hogy el kell végezni egy vizimentő tanfolyamot, ami nem olcsó..:S de lehet rosszul tudom..
2011. jún. 21. 18:50
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem, ez tény... a tanfolyam kell! Szép is lenne, ha anélkül bíznának egy strandot az emberre! :) Egyébként az Eudiákoknál találtam. 20 ezer forintot kell állni a tanfolyamból a maradék 42.500-at a fizetésből vonják (pontosabban a fizetésedet vonják), ami kb 10-12 nap alatt megvan, utána az előre befizetett 20 ezer is elég hamar visszajön szerintem és a maradék egy hónapban (augusztus) még egy kis zsebpénz keresésre is jut idő. :) Nekem megéri, bár rengeteg munkával jár a fizikai felkészülés, de én élvezem :)
2011. jún. 22. 01:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!