Ilyenkor még lehet nyári munkát találni?
attól függ hol laksz.
4 éve mikor még diák voltam akkor anno pécsen csak a protekciósok kaptak munkát. az volt a legbölcsebb megoldás mikor mondta a srác hogy minden évben 1 héttel elöbbb abbahadja a sulit és így lefoglalja az állandó biztos állásokat.
Én is pécsi vagyok, itt nagyon nem lehet. Még ilyen kis egy napos szórólapozásokat sem lehet igazán. Pedig minden nap érdeklődöm, hogy van-e bármi, amit lehet csinálni, de mindig azt mondják, hogy nincs. Állandóbb jellegű meg főleg nincs, tehát olyan, ami 1-2 hónapra munkalehetőség lenne.
Sőt, én akartam menni kukoricát címerezni, kint is volt a honlapjukon már egy hónapja, hogy lehet menni június 20-tól július 20-ig. Akkor felhívtam őket, hogy van-e még hely, azt mondták, hogy igen, neten jelentkezzek rá, és akkor felírnak és mehetek. Megtettem. Tegnap volt 20-a, és mint látható, én itt vagyok, nem a kukoricák között. Múlt héten telefonáltam, hogy mikor és hova kell akkor majd menni, azt mondták, majd idejében fel fognak hívni, hogy hova menjek. Nem tették meg. Tegnap ismét telefonáltam, hogy akkor most mi is van, erre azt a választ kaptam, hogy nagyon sokan jelentkeztek, nekem már nem jutott hely. Jófejek, nem?
Én miskolci vagyok, és mindig van melóm.(most is dolgozom:)))Annyi a történet, hogy nem nyavalygok, ha küldenek megyek.Mondjuk xar helyre eddig még nem küldtek, és suli után kellett menni mindig, nem suli időben.A szövetkezetnél tudják, hogy megbízható vagyok, ha azt mondom ott leszek, akkor ott leszek.Nyárra végig lesz munkám, és nincsen protekcióm.
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!