Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Kapok ilyen esetben pénzt,...

Kapok ilyen esetben pénzt, vagy valamit? :S

Figyelt kérdés
szeptember végéig szól a szerződésem a munkahelyemen,de én már nem bírom ezt már,a főnököm elviselhetetlen a műszakvezető úgyszintén csak azért csinálom,hogy a családomnak segítsek anyagilag,mint írtam szeptember végéig szól a szerződés,de valószínű,hogy felbontom a szerződést,mert találok egy másik helyet úgy néz ki.és azt szeretném tudni,hogyha én nem megyek mondjuk szeptember elejétől akkor jár nekem végkielégítés vagy ilyesmi? vagy legalábbis amit abban a hónapban ledolgoztam ki kéne fizetniük nem?
2010. júl. 2. 19:03
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
ha Te mondasz fel akkor nem jár semmi sem
2010. júl. 2. 19:10
 2/2 anonim ***** válasza:
79%
ha te mondasz fel akkor semmi sem jár csak abban az esetben ha közös megeggyezéssel vagy ők mondanak fel
2010. júl. 2. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!