Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A gyártósori, betanított...

A gyártósori, betanított munkát miért nem illik lenézni, amikor semmi értelme?

Figyelt kérdés

Már gépek is elvégezhetnék, az egyetlen oka hogy nem így van, hogy a magyar polgárok magas százaléka mégolcsóbban elvégzi.

Szinte önkéntes rabszolgák...

De meddig fog ez még tartani?

A technológia fejlődik és egyre olcsóbb is lesz...

Ezeknek a munkásoknak van még 5-6 év hátra az ilyen munkahelyeken.

Miért nem illik lenézni azt aki eldobja a méltóságát és inkább gyárban dolgozik, mintsem hogy tanuljon?

2019. márc. 5. 12:53
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
97%

Valaszom.

Latszik, hogy keves elettapasztalattal rendelkezel.

Az elet, tuleles es alkalmazkodas.

Nem mindenki szuletik aktualis technologiai zseninek.

2019. márc. 5. 15:39
 22/37 anonim ***** válasza:
98%
Nekem a gyári munka egy ugródeszka volt. Ha nem lett volna gyári munka, akkor a mai napig nem lenne normális teljes mértékben önellátó keresetem, mert minden munka bár lazább lett volna a szüleimnél élve is kevés lett volna, mert nem lett volna mit félre tenni. Gyakorlatilag feléltem volna a teljes fizetésemet azzal hogy normális kaját vásárolok magamnak és nem zsíros kenyeret eszek esetleg egy kis hagymával. Az ennél egyébként mások által tiszteletreméltóbb munkákból egy telefonszámlát nem tudtam volna kifizetni.
2019. márc. 5. 15:42
 23/37 anonim ***** válasza:
82%
Többre tartom azt, aki elvégzei ezt a munkát, mint téged, aki hónapok óta itt vered magad, nulla aggyal.
2019. márc. 5. 17:27
 24/37 A kérdező kommentje:

Hónapok óta? :D

Összekeversz valakivel.

2019. márc. 5. 17:37
 25/37 anonim ***** válasza:
94%
Egy kicsit is inteligens ember nem néz le semmiféle munkát, természetesen ha tr nem vagy az akkor nyugodtan lenézheted
2019. márc. 5. 19:47
 26/37 A kérdező kommentje:

Na és miért nem?

Mi köze ennek az intelligenciához?

Szerintem meg kicsit is intelligens ember mer gondolkodni azon, hogy mi a hasznos...

Nem tudom, hogy mi ez a "a munka szent akármi is legyen az, de dógozni kő" hitvallás, de számomra undoritó!

2019. márc. 5. 19:52
 27/37 anonim ***** válasza:
43%

"Mi az, hogy MÉG A írni alig tudó tanyasi paraszt sem?

Pont most fogalmaztad meg, hogy lenézed a parasztokat, főldműveseket."

.

Diszlexiás vagy, hogy összekevered a ténymegállapítást a lenézésssel?

2019. márc. 5. 20:18
 28/37 A kérdező kommentje:

Direkt kiemeltem, hogy a MÉG A a probléma, az a bizonyíték a lenézésedre, s nem a tényegállapításod... Az az oka.

"Diszlexiás vagy, hogy összekevered a ténymegállapítást a lenézésssel?"

Ember... Ez már nekem kínos. Olvass utána a diszlexiának kérlek szépen.

2019. márc. 5. 20:23
 29/37 anonim ***** válasza:
54%

Kudves szuper inteligens kérdező!

Szerinted ha nem lenne értelme annak a munkanak akkor valaki fizetne érte?

2019. márc. 5. 20:45
 30/37 anonim ***** válasza:
87%
Végül is a politikusokat is pénzeljük. De ettől függetlenül ha a gyári munkások megállnának a termeléssel nagyon csúnyán beszopnál kisbarátom. Majd amikor már az utolsó alsó kategóriás telefon is milliókba fog kerülni, mert nincs aki gyártson te fogsz a legjobban sírni hogy miért ilyen drága.
2019. márc. 5. 22:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!