Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hol érdemes megjelölni a...

Hol érdemes megjelölni a fizetési igényt?

Figyelt kérdés

Az önéletrajzban, vagy a profession-ön a jelentkezési szövegen belül?

Illetve simán bruttó X Ft-ként vagy, tól-ig megjelölésben ajánlott?

2019. márc. 4. 20:44
 1/7 anonim ***** válasza:
16%
Én az önéletrajzba szoktam rakni, mert akkor jobb eséllyel látják, általában fix bruttóban. Sávokat nem érdemes megadni, mert akkor a legkisebbre akarnak lőni úgy is..
2019. márc. 4. 21:07
 2/7 A kérdező kommentje:
Mik a tapasztalataid a magasabb összeg megadásánál? Egyből passzolnak, vagy volt már rá példa hogy behívtak, és kevesebbet ajánlottak? Igazából nem tudom mennyit írjak, amennyit reálisnak érzek, vagy valamivel alatta, mondván hátha felvesznek.
2019. márc. 4. 21:12
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem biztos van, hogy valahol instant kidobtak. Ahova behívtak, ott annyit mondtak, hogy kicsit azalatt gondoltak, amire én gondoltam. Ha már ezt mondják, akkor nagyjából jól belőtted a sávot szerintem.
2019. márc. 4. 21:44
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Annyit érdemes, ami reális, de kicsit nézz utána több helyen, hogy amire pályázol kb átlagra mennyit kapnak az emberek.

Tudom ez nem könnyű, mert sokszor nagy a titkolózás a bérekkel. A Hays éves bélfelmérése nagyjából reális képet fest.

2019. márc. 4. 21:45
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem olyan rossz szerintem a sáv, felvesznek az aljával, aztán próbaidő után, vagy ha látják hogy tényleg azt nyújtod amit belengettél, akkor megemelhetik a tetejére. Már ha normális cég, ami meg akarja tartani az embert.
2019. márc. 4. 22:20
 6/7 anonim ***** válasza:

Savot mondj mindenkeppen, mivel az oneletrajz elkuldesekor/felrakasakor meg nem tudod, hogy milyenek a korulmenyek (pl tavolra kell jarni), milyen a munka (robotmelo vagy tudsz fejlodni kozben), mik a beren kivuli juttatasok, kismillio tenyezo van. Ezek mind azt befolyasoljak, hogy mennyit kersz.

Emellett az sem rossz, hogyha a sav alja miatt behivnak, akkor a vegen tudod mondani, hogy az infok alapjan a kozepere gondoltal. Ha jo vagy, akkor sokkal nagyobb eselyed van igy elfogadtatni, mintha ismeretlenul dobod be a szamot.

Ja, es oneletrajzba ird bele, ha kerik, ugyis azt nyomtatjak ki, legyen ott az osszes lenyeges informacio.

2019. márc. 5. 00:25
 7/7 anonim ***** válasza:
Soha ne add meg, csak ha kérik a felhívásban akkor üzenetben. Cv-be ne.
2019. márc. 5. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!