Karinthy angol kéttannyelvű után miket érdemes megjelölni?
Figyelt kérdés
A Karinthy emelt angolja vagy a Szent László emelt angol a jobb, melyikben tanulhatom magasabb szinten az angolt? Esetleg ez a kettő után melyikekbe lenne érdemes jelentkezni?
Eddig néztem még a Madáchot, illetve a Kölcseyt is, de nem igazán tudom milyen sorrend lenne a megfelelő.
4,8 az átlagom mostanáig, eddig mindenből ötösre állok a fizikát kivéve, abból 3,67-re (egy év eleji szintfelmérő hármasom, és egy témazáró négyesem van...).
Írtam próba felvételi lapot is, a tavalyi magyar 48 pont lett, a matekot még nem csináltam meg.
#matematika #iskola #gimnázium #angol #felvételi #két tanítási nyelvű #pont #Karinthy #Szent László Gimnázium #Karinthy Frigyes Gimnázium
2018. dec. 2. 19:43
1/4 anonim válasza:
A Karinthy angolja erősebb talán, mint a Lászlóé, mégiscsak kéttan.
Az eredményeid elég biztatóak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!