Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Jelentkeztem egy állásra,...

Jelentkeztem egy állásra, amihez nincs meg a szükséges tudásom, de behívtak. Mi lesz illetve mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nagyon elszánt vagyok és hát jelentkeztem.

A kísérőlevél résznél leírtam nekik őszintén a dolgokat. Azért jelentkeztem, hátha van valami betanulási lehetőség, vagy valami "lájtos" munkát tudnak adni, vagy esetleg elteszik az önéletrajzomat, de leginkább kiröhögnek.

Másnap felhívtak és adtak egy időpontot, hogy menjek be. Pont az elszántsáom és az őszinte soraim tetszett tekik.

Mire számítsak?

Van esély, hogy felvesznek? Mert addig is tanulok, plusz ha felvesznek, igyekezni fogok.

De ha fel is vesznek, nem teljesértékű munkatársként és persze nem is azért a bérért.

Ilyenkor mi van?

2019. márc. 4. 19:41
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
75%
Bemész, aztán ha nem vesznek fel, majd szidod az anyjukat, hogy elment feleslegesen egy fél napod az állásinterjúval.
2019. márc. 4. 19:54
 2/15 anonim ***** válasza:
95%

Ha pont ez a rész tetszett a leveledben, akkor segíteni szeretnének. A részleteket ők elmondják, te meg elvállalod (vagy nem).

A jó szándék megvan, sok sikert!

2019. márc. 4. 20:15
 3/15 anonim ***** válasza:
57%
#2: Nem értem miért gondolod, hogy fel fogják venni a kérdezőt. Még, ha meg lenne a szükséges tudása, akkor is 50% alatt lennének az esélyei szerintem.
2019. márc. 4. 20:25
 4/15 anonim ***** válasza:
90%
Nem tudjuk mi a 'szükséges', ne ítélkezzünk már előre.
2019. márc. 4. 20:36
 5/15 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem amennyiben tényleg elolvasták a kísérőleveled és azért hívtak be, akár még esélyed is lehet. Nem sok munkáltató szeret manapság betanítani normálisan. Pedig ez a "kész" munkaerő egy nem létező dolog. Nem járnak a földön...
2019. márc. 4. 20:38
 6/15 anonim ***** válasza:
96%

Hiszen behívták, nem?

Ők elmondják, mit ajánlanak, a kérdező meg eldönti, elvállalja-e.

Ha a kérdező nem megy el, akkor esélye sincs állásra-

2019. márc. 4. 20:42
 7/15 A kérdező kommentje:

Hát, elfogadom, ha ajánlanak valami lehetőséget, hiszen azért adtam be.

Elolvasták a kísérőlevelet, telefonban rákérdeztem valamire és utaltak rá.

Csak fura.

Tényleg arra számítottam, hogy beadom, mert nekem pár mondat lepötyögése és 2 kattintás, vesztenivalóm nincs, ha épp kiröhögnek, nem fáj.

2019. márc. 4. 20:45
 8/15 anonim ***** válasza:
87%
Menj el, én is most küldözgetem és sajnos még arra sem hajlandóak, hogy egy elutasító email-t írjanak.
2019. márc. 4. 21:07
 9/15 A kérdező kommentje:

Lassan megbánom, hogy beadtam... Na jó, nem, mert akarom, hogy legyen megoldás.

Igazából azt nem tudom, hogy teljesértékű munkaerőként hallgatnak meg, csak annyira tetszett nekik a kísérőlevelem, hogy adnak egy esélyt,

Vagy tényleg konkrét betanulási javaslatuk van.

2019. márc. 4. 21:17
 10/15 Estádio de Felchút ***** válasza:
100%
Ilyenkor az van, hogy az első szűrőn átmentél, de a nehez csak most jön: egyelőre potenciális jelölt vagy, és az interjún meg kell győznöd a céget, hogy érdemes foglalkozniuk veled.
2019. márc. 4. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!