Jelentkeztem egy állásra, amihez nincs meg a szükséges tudásom, de behívtak. Mi lesz illetve mit tegyek?
Nagyon elszánt vagyok és hát jelentkeztem.
A kísérőlevél résznél leírtam nekik őszintén a dolgokat. Azért jelentkeztem, hátha van valami betanulási lehetőség, vagy valami "lájtos" munkát tudnak adni, vagy esetleg elteszik az önéletrajzomat, de leginkább kiröhögnek.
Másnap felhívtak és adtak egy időpontot, hogy menjek be. Pont az elszántsáom és az őszinte soraim tetszett tekik.
Mire számítsak?
Van esély, hogy felvesznek? Mert addig is tanulok, plusz ha felvesznek, igyekezni fogok.
De ha fel is vesznek, nem teljesértékű munkatársként és persze nem is azért a bérért.
Ilyenkor mi van?
Ha pont ez a rész tetszett a leveledben, akkor segíteni szeretnének. A részleteket ők elmondják, te meg elvállalod (vagy nem).
A jó szándék megvan, sok sikert!
Hiszen behívták, nem?
Ők elmondják, mit ajánlanak, a kérdező meg eldönti, elvállalja-e.
Ha a kérdező nem megy el, akkor esélye sincs állásra-
Hát, elfogadom, ha ajánlanak valami lehetőséget, hiszen azért adtam be.
Elolvasták a kísérőlevelet, telefonban rákérdeztem valamire és utaltak rá.
Csak fura.
Tényleg arra számítottam, hogy beadom, mert nekem pár mondat lepötyögése és 2 kattintás, vesztenivalóm nincs, ha épp kiröhögnek, nem fáj.
Lassan megbánom, hogy beadtam... Na jó, nem, mert akarom, hogy legyen megoldás.
Igazából azt nem tudom, hogy teljesértékű munkaerőként hallgatnak meg, csak annyira tetszett nekik a kísérőlevelem, hogy adnak egy esélyt,
Vagy tényleg konkrét betanulási javaslatuk van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!