Nők, mit dolgoztok, és mennyi a netto havi fizetésetek?
Csak azt nem értem ezt mért ide raktad fel?
Adózom. -Csak szólok:)
Informatikusként semmi meglepő nincs abban, hogy valakinek milliós fizetése van. Ismertem valakit, aki még a barátnődnél is többet keres. Az informatika egy jól menő szakma ma, hiány is van belőle, és ha valaki jó benne, akkor magasra törhet. Annak idején én is annak tanultam, csak félbehagytam a tanulmányokat.
Azt viszont már nehezen hiszem, hogy "menő csaj" lenne. Az ilyen fazonok nem erről híresek. Menő csaj lehet egy gazdag insta pitsa, de egy informatikus nő nem igazán.
> "Informatikusként semmi meglepő nincs abban, hogy valakinek milliós fizetése van."
Ezt mondjuk nem is mondtam, ugyanis én is ezzel foglalkozom, hasonló (marginálisan jobb) jövedelem mellett. Ugye kissé furcsa lenne egyébként is, hogy barátnő milliót keres, én meg mondjuk 200-at. :)
> "Azt viszont már nehezen hiszem, hogy "menő csaj" lenne."
Ezen kár vitatkozni, mert teljesen interpretáció-függő. Jól néz ki, drága cuccokban jár, jól és vonzó módon kommunikál (ezáltal nagyon gyakori, hogy a figyelem középpontjába kerüljön). De ha már insta, az is van (természetesen a jó ízlést nem nélkülözve).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!