Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen jó munkahelyeket...

Milyen jó munkahelyeket ajánlotok?

Figyelt kérdés

Gimnáziumba járok, de elgondolkodtam hogy majd mikor kijárom akkor hová is kezdjem el az utamat.

Külföldön szeretnék munkába fogni.

Egy jó megélhetésre gondoltam. (a pénzbe férjen bele az utazgatás is mondjuk 1 évbe 2*)

Még nem tudom, hogy érettségi után egytemere vagy okj-ra menjek, eléggé kérdéses.

3mas 4es tanuló vagyok.

2019. márc. 3. 13:21
 1/4 anonim ***** válasza:
65%
Először is egy jó egyetemre menj. Utána külföldre.
2019. márc. 3. 13:31
 2/4 anonim ***** válasza:
70%

Na ebből kb semmit nem értettem. Az a kérdés hogy milyen szakmát tanulj, amivel külföldön elhelyezkedhetsz olyan pozícióban, hogy utazgatásra is fussa?

Az első lépés, hogy a nyelvet anyanyelvi szinten beszéld. Innentől akár szakmunkás is lehetsz. Diplomád hiába lesz, ha nem ismered a felsőfokú szaknyelvet.

2019. márc. 3. 14:24
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Tanulj inkább külföldön!
2019. márc. 3. 14:26
 4/4 anonim ***** válasza:
50%
Egyetemre ne menj semmiképpen sem! Diplomával alig lehet munkát találni. Szakmát nézz magadnak, 200-300 nettó körül, az külföldön a triplája is lehet.
2019. márc. 3. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!