Önéletrajz születési dátum nélkül?
Én sem írtam be már mostanában, mert 40 év felett már nem nagyon foglalkoznak az emberrel. Bár a munkatapasztalatból simán következtethet nagyjából a korra. Korábban volt itt hasonló kérdés, volt aki azt írta, hogy kapásból félredobja, mert aki ezt nem írja be, annak rejtegetni valója van. Na, ez érdekes. Rejtegetni való, hogy 40 éves elmúltam? Akkor ha beírom, ugyanúgy félredobja, nem?
Én nem írtam be, behívtak. Ha az állásinterjún jó benyomást keltesz még mindig több esélyed van, mintha be sem hívnak.
Én is kivettem ezt, nőként 30 körül így is ketyegő időbombának számítok, korábban meg azt mondták rám, csitri vagyok, mit akarok (mit számít hogy már 20 éves koromtól dolgoztam mint a güzü!).
Aki emiatt félredobja, más miatt is félredobná.
Sok multinál a jelentkezés internetes hr rendszeren keresztül megy. Itt ki kell tölteni egy adatlapot cimmel, születési dátummal adatkezelési nyilatkozattal különben nem tudod elküldeni a jelentkezést.
Én egyszer megmutattam az önéletrajzom néhány hresnek. Mindegyik mást mondott. Az egyik kivett egy adatot a másik visszarakta, a harmadik átirta a sorrendet a negyediknek ez nem tetszett.
Ez olyan mint amikor összeül négy nő hogy megfogalmazza a jó pasi kritériumait. Na olyan még nem született.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!