Valóban nincs mit sajnálni egy nettó 160-as álláson?
Úgy néz ki földbe áll a munkahelyem, így mindenkinek mennie kell. A keresetem nettó 160 volt (1 műszak szolid 9-17h).
És mindenki azt mondja ne sajnáljam mert amit kerestem az egy röhej volt Bp-en és ennél csak jobbat találok.
Én meg nem mondom nekik hogy hónapok óta lassan fél éve állást keresek és csomó helyet találtam volna de olyat ami legaéább ennyit vagy többet adott volna még 1-et se!!
Sok helyen a bruttó lett volna ennyi vagy ennyi se mint itt a nettó és műszakos munkák. AZért nem mindegy hogy 2-3 műszak vagy egy.
Szóval tényleg nincs mit sajnálni egy 160 nettós álláson? Mikor amit eddig találtam az kb bruttóbna lett volna ennyi?
így van linket kérek én is!
de naná hogy kamu.
"utolsó jelölt "
Akkor semmi gond be kell hívni az utolsó előttit...
mert ugyebár 400-ért egy GYAKORNOKI állásért... a város másik feléért ér a sor nemdebár?
Keleten, ez már állom fizetés, az ország olyan szinten kezd szétszakadni ,hogy már elszörnyülködik az ember.
Észak-Dunántúlon ez alatt már lassan melót se lehet kapni, míg mondjuk Kelet-Magyarországon már ez állom fizu.
"Vén tyúk is jó gyakornoknak? :D"
Ha annak a vén tyúknak zéró agya van és elhiszi ezt a szart akkor jó.
kérj te is linket !! Hát ha aktívan embert keresnek a minimum hogy álláshirdetés kinn van!
Link hol van? Sehol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!