Üdv! Nagy haszon vagy átverés, még nem létező Kriptovaluta befektetés? (lent)
Figyelt kérdés
A cég dubaiba van bejelentve, viszont magyarok csinálják, pénzt várnak tőled,hogy tözsdére vigyék a még nem megjelent saját kriptovalutájukat ez a befektetős része , de van a piramis játékhoz hasonló része is ahol embereket kell bevonnod. A vezető nyíltan vállalja kilétét. Tömören ennyi.2019. febr. 18. 18:34
1/9 anonim válasza:
bomba ötlet bájgúnár, add el mindened és fektesd ebbe...
komolyra fordítva a szót, normális ember ilyenen nem gondolkodik
2/9 A kérdező kommentje:
pár száz eurora gondoltam.
2019. febr. 18. 18:47
3/9 anonim válasza:
inkább add nekem azt a párszáz eurodat. nem létező kriptovalutát én is ki tudok találni és állítani róla, hogy HA bejön, akkor k_rvagazdag leszel.
4/9 anonim válasza:
Inkább add azt a pénzt állatmenheynek v az Élelmiszerbanknak
5/9 anonim válasza:
Tudod ez olyan mint a szopás. Attól függően élvezed hogy a farok melyik végén állsz.
Ha te vered át a másikat akkor kasza ha téged vettek palira akkor pá pá pénzecske.
7/9 anonim válasza:
Én a helyedben állampapírt vennék, jelenleg annak van a legnagyobb kamata a biztonságos alapok között.
És nem utolsó sorban van rá biztosítás is.
Ha valós is amit leírtál, tehát létezik a cég, és valóban azzal foglalkozik, a tőkeáttétes kereskedés akkor is nagyon veszélyes.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2019. febr. 22. 14:10
9/9 anonim válasza:
kicsi az esély. mindenképpen csak annyit fektess be amennyinek az elvesztését el tudod viselni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!