Kezdő gépészmérnökként br.300 ezer jó fizetésnek számít?
Figyelt kérdés
2019. febr. 12. 14:34
2/10 anonim válasza:
Jónak. Szerintem ennyi pénz KEZDŐKÉNT bármilyen szakmában jónak számít.
Hú most le leszek pontozva a 8 éves vérpistik által, akiknek van 8 diplomájuk, "mérnökinformatikusbankigazgatók", milliókat keresnek havonta és semmit sem csinálnak egész nap :D
3/10 anonim válasza:
Szerintem atlagos, ha jol erzed magad azon a helyen akkor elsonek tokeletes.
Unokatesom epitomernok azt hiszem es az elso helyen nagysagrendileg ennyit kapott.
4/10 anonim válasza:
Ismerősömet most vették fel br. 310 ezer +50 szép kártya bérrel. Kezdő közgazdász.
5/10 anonim válasza:
Nagy kérdés, hogy hol. Budapesten szerintem átlagon aluli, vidéken korrekt lehet.
6/10 anonim válasza:
Haverom kezdő statikus. Nettó 320 plusz verda 13.-14. Havi fizú. Ahhoz képest rossz.
8/10 anonim válasza:
Nem a legjobb, de kezdésnek inkább a tapasztalatok gyűjtése a fontos szerintem. Aztán ha nem emelnek kellőképpen akkor 1-2 év után váltasz.
9/10 anonim válasza:
Budapesten iszonyat kevés.
Vidéken ha a munka nagyon jó szakmai tapasztalat akkor talán belefér.
Budapest-en, Győrben és még pár hasonló iparosabb városban tuti, hogy ennél találni jobbat.
10/10 anonim válasza:
Szerintem is vékony, nincs diplomám de 2 nyelv, iroda, 375br + cafeteria+13. havi fizu + jutalom (kb 1 havi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!