20 évesen örüljek ennyi fizetésnek?
Hát azok nem raktárban dolgoznak....
Programozni, könyvelni tudsz? Nyelveket beszélsz? Van speciális szaktudásod?
Mert ha nem, akkor nem fogsz 300-400 ezer nettót keresni és igen, örülnöd kell ennek is mert valaki még ennyit sem kap, de ez nem számít jónak.
Na igen.
1. Mondani mindent lehet. Én sem keresek 300 közelit sem, és sajnos 20 éves sem vagyok már.
2. Nem mindegy az sem hol laksz, hol dolgozol. Budapesten én is sokkal többet kereshetnék. Tudom, 2 éve ment kolléganőm Pestre, akkor nettó 350-ért. Sokkal egyszerűbb, stressz mentes munkakörbe mint nálunk volt.
3. Pedig nem mindegy az sem mennyire hiány szakma, mennyire nem találnak embert az adott pozira.
"Olvasgattam is GYK-n és ennyi idősen mindenki 300-400 ezer nettót keres. "
Kb 90%-uk csak szájhős, és örül, ha 100-at megkeres, ami gyakorlatilag a minimálbér.
A 300-400 ezresek általában egyetemet végeztek és inkább 23-25 évesek. Ez elég nagy különbség.
Kérdező, akkor relatívan jól keresel, ha ez Nyíregyháza.
"Attól függ hol, Budapesten egy árufeltöltő is 200+ fizetést kap."
Nem, ez nem igaz - max túlórákkal.
Gyermekem 20 éves, Bp., a Praktikerben nettó 150 körül kapott volna + cafeteria, most árufeltöltő/raktáros egy nagykerben és nettó 165-öt kap. Igaz, nem kell hétvégén dolgoznia: szombat, vasárnap szabad :-)
"Nem, ez nem igaz - max túlórákkal."
A környékünkön lévő Tescónál nettó kétszáztizenvalamennyivel van meghirdetve az árufeltöltői pozíció, erre alapoztam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!