Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 20 évesen örüljek ennyi...

20 évesen örüljek ennyi fizetésnek?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok.Egy raktárban dolgozok 1 hónapj. 130ezer nettó fizetést kapok.Ez jónak számít? Olvasgattam is GYK-n és ennyi idősen mindenki 300-400 ezer nettót keres. Nyílván fele nem igaz,de akkoris.Érettségim és egy OKJ bizim van.

2019. febr. 8. 02:12
1 2 3
 21/24 anonim válasza:
Nyíregyen van sok gyár, igaz több műszakba de egy pár tizessel többet keresnél és kevesebb órát dolgoznál egy hónapban. Én a helyedben tanulnék még egy szakmát.
2019. febr. 9. 08:52
 22/24 A kérdező kommentje:
Túlóra nincs.Igen,gondolkoztam rajta,hogy kellene.
2019. febr. 9. 12:22
 23/24 anonim ***** válasza:
Én is szarul keresek, de kiszámítható a munkám, tudok mellette maszekolni, meg suliba is járok, jövőre lesz még a technikusok, utána ha minden jól megy megyek egyetemre. Képezd magad te is, én már 30 fölött vagyok igaz, de azt mondom soha nem késő elkezdeni tanulni valami értelmeset, ami érdekel
2019. febr. 15. 06:13
 24/24 anonim ***** válasza:

Ha teljes-körű kiadásokkal számolunk (lakhatás, étkezés, szórakozás) akkor 130k nagyon alacsony, nem sok mindenre elég, de nyíregyházán 20 évesen szerintem nem rossz, főleg ha csak ideiglenesen csinálod és nem kell a lakhatásra költened.

Én megközelítőleg sem kerestem ennyit 20 évesen, szóval szülőkkel, vagy olyan lakásban, aminek a bérleti díját vagy hitelét nem te fizeted, szerintem simán vállalható. Azért én a helyedben gondolkodnék a jövőbeni lehetőségeken is és úgy alakítanám a dolgokat, hogy a lehető legtöbb szabadidőt maradjon a továbblépési lehetőségek megalapozásához (pl. tanulás, akár önképzéssel is).

Egyébként abból, amit én olvastam, nem húszévesen keresnek itt sokan 300-400 körül, hanem HUSZON-évesen, ami azért óriási különbség, ebben a korban vannak, akiknek már jól működő vállalkozásuk van (köztük nekem is).

2019. febr. 15. 12:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!