Br 149 ft nem karcsú kicsit Pesten irodai asszisztens álláért? Főleg hogy angolt is kérnek?
Jó hogy nem igényel extra dolgokat de azért az angolt elvárják írásban is szóban is, azért excel word access elvárt, azért valamilyen hasonló munkakörben szerzett tapasztalatot elvárnak és diploma „előny“ a jelentkezésnél? Vagyis szanszosan a nem diplomást helyből kiszórják már a jelentkezésnél.
És mindezért br 149 főállás 8 óra Pest.
Nem karcsú ez egy csöppet? Mert egy borsodi zsákfaluban biztos ez a tarifa de ez Pest.
""a semminél ez is jobb"
Hát ja ha üres a zsebem és valami kell és más nincs akkor az van ami van.
"Ez esetben akkor hülye az a cég aki ennél többet fizet nem?"
Igen, és mégsem. Nyilván nem egy jobb képességű ember fogja ennyiért elvállalni. Ami esetleg később visszaüthet, de a vezetőségnek az a lényeg, hogy ennyiért is elvállalja valaki, hogy meg legyen csinálva. A pontos hely, igény és elvárások nélkül elég nehéz ítéletet mondani egy munkahely fölött. Azt is vedd figyelembe, hogy a munkáltató szeret kicsit túlozni az elvárások terén, de többnyire kénytelen lesz kompromisszumot kötni, ha valami mégsincs meg az elvárások közül.
Látom nem sikerült felfogni amit írtam, ebből is látszik, hogy tényleg él a szoci mentalitás ezen az oldalon is.
"„Mintha az ember azért élne, hogy dolgozhasson...“
MIért tán nem azért élsz?
Próbáld ki hogy nem dolgozol aztán számolj be róla hogy élsz meg."
Erre írtam, hogy azért dolgozok, hogy élhessek (becsületesen és legálisan, mert nyilván munka nélkül is meg lehet élni) és nem fordítva.
De ezt sem sikerült megérteni, szóval a csökött kis agyadnak leírom részletesebben: nem azért születtem meg, hogy egész életemet végigrobotoljam (lehet hívni munkának, karriernek vagy akárminek), hanem azért dolgozok, hogy folytathassam az életem. Így már érthető?
A kérdésre válaszolva br 149 ezer megalázó bárhol az országban, főleg egy nyelvet ismerő, számítástechnikához legalább alapjaiban értő embernek.
De igazából bármilyen melósnak is megalázó, még az utcaseprőnek és a közmunkásnak is. Ennyiből egyik napról a másikra elvegetál, de nem jut semmire.
14#
A közmunkásnak bruttó 81,500 ft a fizetése, nettó ~54ezer ft
"A kérdésre válaszolva br 149 ezer megalázó bárhol az országban,"
Na ja én is ezt akartam mondani hiogy és aki még enynit se kap ld közmunka akkro az mi???
Ja és KSH adat a 4 milliós magyar munkaerőpiacon 800.000-en keresnek minbért és kb 150.000-en még anyit se ld közmunka.
vagyis az emberek kb 25%-a akkor eg van alázva....
és akkor mi van semmi. lesz egy még így se!!
Bazsi mi lett veled, déltől nem szóltál hozzá??? :D
Mit ittál hogy ilyen sokáig magára hagytad a kis kérdésedet? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!