Megéri nyitni minőségügyi tanácsadó irodát?
Már elég sok van és hálózatban működnek. Ahol meg egyszer volt valaki ügyfél az nem változtat szerintem ( legalábbis én így vagyok vele több egységgel).
Emellett ugye nem csak elmondani, hanem elkészíteni igazolni és évente felülvizsgálni is kell, és nem csak haccp, hanem kémiai, munkahelyi kockázat , képzési anyag, anyaghányad kalkuláció, címkézés, stb is kell a haccpn felül. Ezt megint egy helyről, csomagban kedvezménnyel érdemesebb megrendelni.
Észak-Nyugat Magyarországi régió lenne a cél. Szerintem ezen a környéken viszonylag kevés ilyen cég van. Nem kizárolag tanácsadásról, hanem komplex szolgáltatás nyújtásról lenne a terv.
Persze ezek, csak jövőbeli elképzelések.
Biomérnök alapdiplomával rendelkezem, és MSC-re a minőségbiztosítási mérnököt választottam, hamarosan végezni fogok. Ezért szeretném megkérdezni, hogy mennyire müködőképes az elképzelés, érdemes időt és energiát fektetni bele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!