Érettségivel hova tudnék menni dolgozni?
Az érettségimet 2013-ban szereztem meg gimnáziumban. Továbbá középfokú nyelvvizsgát szereztem angol nyelvből 2016-ban. Érdemes lenne rágyúrni a felsőfokú angol nyelvvizsgára és mondjuk egy középfokú oroszra? Utóbbit tanultam gimnáziumban, de azóta nem foglalkoztam vele. Esetleg ezek mellé tudtok javasolni valami közép- vagy felsőfokú képzést, amellyel jobban boldogulnék?
Az érettségi óta eltelt 5,5 évben egyetemre jártam, de azokkal a diplomákkal sokra nem megyek, földtudományi vonalon végeztem BSc és MSc képzést, érdekes volt egyébként, de utólag bánom, mert sokra nem megyek velük, nem is nagyon tudok senkit, aki elhelyezkedett volna ezekkel.
Szóval szeretném magam felépíteni a nulláról, először is kellene egy biztos munkahely, aztán pedig munka mellett tanulnék.
Szerintem a nyelvekre érdemes rágyúrni. Az SSC-ben a nyelvtudás a lényeg és az hogy legyen diplomád (mindegy milyen).
Valamint érdemes szétnézni a régi egyetemi csoporttársak körében, hogy ki merre ment dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!