Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ez így bukta? Interjú kérdés

Ez így bukta? Interjú kérdés

Figyelt kérdés

Jelentkeztem állásra, tegnap este 5 óra után kaptam emailt, amiben írták, hogy a mai nap várnak interjúra, írták is, hogy megjelenésére feltétlenül számítok. Viszont ha nem jó az időpont akkor áttudjuk rakni.

A bökkenő az, hogy csak ma 1 órakor néztem meg az emaileket, és akkor láttam, hogy írtak.. Válaszoltam, hogy sajnos nem jó. De más időpontban megfelelne.De azért 1 órával az interjú előtt írtam, bukta ez így? Választ még nem kaptam.

2019. febr. 7. 14:26
 1/4 A kérdező kommentje:
Az kimaradt, hogy délután 2 órát írtak időpontnak, esélytelen volt, hogy odaérjek.
2019. febr. 7. 14:33
 2/4 TappancsMancs ***** válasza:
100%

Nem bukta, ez előfordulhat amire ők is számíthattak. Elvileg lehettél volna egész nap különféle interjúkon is, amiért nem tudtad volna annyira nézni az email-eket. És ezer más oka is lehetett volna, hivatalban is lehettél volna valamilyen ügyintézés miatt.

Ezzel együtt is ha állást keresel, akkor nézzed már reggel korán és be se csukjad, óránként kukkants rá. Saját érdeked.

2019. febr. 7. 14:36
 3/4 A kérdező kommentje:
Azt fogom mostantól. Csak számítottam egy telefonra azért vagy valami.
2019. febr. 7. 14:38
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Azért ez így elég szarfejség tőlük, ezer és egy oka lehetett, hogy te másnap 1-ig nem tudtál internethez jutni egyrészt? Másrészt meg sem várták a visszajelzésed, hogy neked is oké. Mi van, ha aznapra már pl. orvoshoz van időpontod? Vagy esetleg akármi hálózati hiba volt valahol és nem volt neted.

Ilyen helyet ne sajnálj, ha nem teljesen idióták,akkor felajánlanak egy másik időpontot.

2019. febr. 7. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!