Ha megírtuk a szerződést, visszaléphetek?
??? Bemész szerződést kötni majd 1-2 óra múlva közlöd, hogy bocs, mégsem? Khmmmm.
Nem tudom, mi az a "kedvezőbb" ajánlat, de nagyon gondolkodj el rajta, hogy ezt felbontsd, mert sosem lehet tudni, nem lesz-e szükséged még erre a munkahelyre.
Ha pesti vagy és ezer munkalehetőséged van, akkor is azt mondanám, hogy minimum holnapig gondolkodj el azon a másik álláson, ha vidéki, kevés munkalehetőséggelé, akkor meg nagyon-nagyon megfontolnám.
"Láttam én már karón varjút" - akarom mondani, volt már olyan, nem egyszer, itt a Gyakorin is, hogy valaki felmondott egy jobb lehetőségért, aztán kiderült, hogy a másik hely még rosszabb volt.
De Te tudod - a körülmények mérlegelésével döntsd el az elvi lehetőség megvan rá.
Pl. ha ismerős ajánlott a mostani helyre, akkor az ismerőst se égetném azzal, hogy szerződéskötés után 1-2 órával felmondok.
Ha már ALÁÍRTAD, annak lehetnek következményei.
Ha van próbaidőd, akkor érdemesebb bemenni 1-2 napra. Akkor indoklás nélkül, azonnal kiléphetsz, HA más nincs a szerződésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!